![]() |
Karşıyaka İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karşıyaka İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmirKarşıyaka İlköğretim Okulu Hakkında - Karşıyaka İlköğretim Okulu Tanıtım - Karşıyaka İlköğretim Okulu Resimleri - Karşıyaka İlköğretim Okulu İletişim ![]() Karşıyaka İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz bünyesinde 4 Anasınıfı şubemiz bulunmaktadır ![]() 191 ![]() ![]() 14 II ![]() ile 54 sınıf ve branş öğretmenimiz, 3 idareci ve 11 Yardımcı hizmetli ile eğitim öğretime devam etmekteyiz ![]() ![]() VİZYONUMUZ Aklın ve bilimin ışığında ilerleyen, çevre sorunlarına duyarlı, çalışkan, üreten, Cumhuriyetine sahip çıkan, çağdaş bir dünya insanı yetiştirmek ![]() ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ Eğitimde kaliteyi ön planda tutarak; öz değerlerini çağın yenilikleriyle birleştirebilen yaratıcı, düşleyen ve düşünen mutlu bireyler yetiştirmek temel amacımızdır ! ![]() ![]() ![]() Karşıyaka İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka Okulun Telefonu: (232) 369 61 20 Okulun Faksı: (232) 369 61 21 Okulun Adresi: 1727 Sk ![]() Okulun Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: kyakamlo@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Karşıyaka İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|