|
|
Konu Araçları |
çağdaş, dikili, esin, ilköğretim, izmir, kıratlı, okulu |
Kıratlı Esin Çağdaş İlköğretim Okulu Dikili İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kıratlı Esin Çağdaş İlköğretim Okulu Dikili İzmirKıratlı Esin Çağdaş İlköğretim Okulu Hakkında - Kıratlı Esin Çağdaş İlköğretim Okulu Tanıtım - Kıratlı Esin Çağdaş İlköğretim Okulu Resimleri - Kıratlı Esin Çağdaş İlköğretim Okulu İletişim Kıratlı Esin Çağdaş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kıratlı Esin Çağdaş İlköğretim Okulu İzmir Dikili İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kıratlı Esin Çağdaş İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kıratlı Esin Çağdaş İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kıratlı Esin Çağdaş İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kıratlı Esin Çağdaş İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Kıratlı Esin Çağdaş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Dikili Okul Adresi : Dikili İzmir Telefon Numarası: 232676 01 82 Faks Numarası: Okul Web Sitesi : Okul E-Mail : Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kıratlı Esin Çağdaş İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|