|
|
Konu Araçları |
amasya, ilköğretim, merkez, okulu, yeşilyenice |
Yeşilyenice İlköğretim Okulu Merkez Amasya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeşilyenice İlköğretim Okulu Merkez AmasyaYeşilyenice İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hakkında - Yeşilyenice İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yeşilyenice İlköğretim Okulu Bilgileri - Amasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında Yeşilyenice İlköğretim Okulu Amasya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yeşilyenice İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yeşilyenice İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yeşilyenice İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yeşilyenice İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / MERKEZ Adı: YEŞİLYENİCE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yeşil Yenice llköğretim Okulu - Amasya Telefon Numarası: 3582533001 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi :Yeşilyenice İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|