Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
afyonkarahisar, bilgileri, düzağaç, ilköğretim, istiklal, okulu, sinanpaşa

Düzağaç İstiklal İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa Afyonkarahisar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Düzağaç İstiklal İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa Afyonkarahisar

Düzağaç İstiklal İlköğretim Okulu Hakkında - Düzağaç İstiklal İlköğretim Okulu Tanıtım - Düzağaç İstiklal İlköğretim Okulu Resimleri - Düzağaç İstiklal İlköğretim Okulu İletişim

Düzağaç İstiklal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1989-1990 yılları arasında Devlet – Millet işbirliği ile bir çok imkansızlıklar aşılarak yapılmıştır 1991-1992 Eğitim –Öğretim yılında 12 derslik, 2 idare odası, 1 öğretmenler odası, 1 laboratuar, arşiv ve hizmetli odasıyla eğitim ve öğretime başlamıştırO yıllarda henüz sekiz yıllık kesintisiz eğitime geçilmemesine rağmen ,okul İlköğretim Okulu olarak açılmıştır İlk Mürdümüz Fatih KILINÇ’tır 1992-1993 Eğitim Öğretim yılında İsrafil ÖZOĞUL müdürlüğe başlamış, 1993-1994 Eğitim Öğretim yılına kadar devam etmiştir 1994-1995 Eğitim Öğretim yılında Fahrettin ATEŞ Müdürlüğe başlamış, 1997-1998 Eğitim Öğretim yılı sonunda görevinden ayrılmıştır 1998-1999 Eğitim Öğretim yılında Müdür Vekilliğine Muhammed YILDIZ bakmaya başlamıştır 2000-2001Eğitim Öğretim yıldan Müdürlüğü sona ermiştir 2001-2002 Eğitim Öğretim yılında Müdür Vekilliğine Refik AYDIN başlamış 2002-2003 Eğitim Öğretim yılında Müdür Vekilliğine Orbay ÇAKIR getirilmiş 2003-2004 Eğitim Öğretim yılından itibaren Müdür Vekilliğine Refik AYDIN devam etmiştir 2005 yılından itibaren Refik AYDIN asil müdür olarak görevine devam etmektedir

Okulumuza Milli Eğitim Bakanlığınca 1998-1999 Eğitim Öğretim yılında BT Sınıfı kurulmuş, Okulumuz imkanlarıyla da 2000-2001 yılında Anasınıfı açılmıştır

2006-2007 Eğitim Öğretim yılında ise branş sınıfları uygulamasına geçilerek; Fen ve Teknoloji Sınıfı, Matematik Sınıfı, Türkçe Sınıfı, Sosyal Bilgiler Sınıfı ve Teknoloji ve Tasarım Sınıfları oluşturulmuşturDiğer dersler ise Çok Amaçlı Sınıf’ta işlenmektedir

Düzağaç İstiklal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sinanpaşa
Okulun Telefonu: 272 314 33 55
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Düzağaç Kasabası
Okulun Web Adresi: http://duzagacistiklalmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: duzagacistiklalilkogretim@hotm ailcom
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Düzağaç İstiklal İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com