|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, bilgileri, düzağaç, ilköğretim, istiklal, okulu, sinanpaşa |
Düzağaç İstiklal İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Düzağaç İstiklal İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa AfyonkarahisarDüzağaç İstiklal İlköğretim Okulu Hakkında - Düzağaç İstiklal İlköğretim Okulu Tanıtım - Düzağaç İstiklal İlköğretim Okulu Resimleri - Düzağaç İstiklal İlköğretim Okulu İletişim ![]() Düzağaç İstiklal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1989-1990 yılları arasında Devlet – Millet işbirliği ile bir çok imkansızlıklar aşılarak yapılmıştır 1991-1992 Eğitim –Öğretim yılında 12 derslik, 2 idare odası, 1 öğretmenler odası, 1 laboratuar, arşiv ve hizmetli odasıyla eğitim ve öğretime başlamıştır O yıllarda henüz sekiz yıllık kesintisiz eğitime geçilmemesine rağmen ,okul İlköğretim Okulu olarak açılmıştır İlk Mürdümüz Fatih KILINÇ’tır 1992-1993 Eğitim Öğretim yılında İsrafil ÖZOĞUL müdürlüğe başlamış, 1993-1994 Eğitim Öğretim yılına kadar devam etmiştir 1994-1995 Eğitim Öğretim yılında Fahrettin ATEŞ Müdürlüğe başlamış, 1997-1998 Eğitim Öğretim yılı sonunda görevinden ayrılmıştır 1998-1999 Eğitim Öğretim yılında Müdür Vekilliğine Muhammed YILDIZ bakmaya başlamıştır 2000-2001Eğitim Öğretim yıldan Müdürlüğü sona ermiştir 2001-2002 Eğitim Öğretim yılında Müdür Vekilliğine Refik AYDIN başlamış 2002-2003 Eğitim Öğretim yılında Müdür Vekilliğine Orbay ÇAKIR getirilmiş 2003-2004 Eğitim Öğretim yılından itibaren Müdür Vekilliğine Refik AYDIN devam etmiştir 2005 yılından itibaren Refik AYDIN asil müdür olarak görevine devam etmektedir![]() Okulumuza Milli Eğitim Bakanlığınca 1998-1999 Eğitim Öğretim yılında BT Sınıfı kurulmuş, Okulumuz imkanlarıyla da 2000-2001 yılında Anasınıfı açılmıştır ![]() 2006-2007 Eğitim Öğretim yılında ise branş sınıfları uygulamasına geçilerek; Fen ve Teknoloji Sınıfı, Matematik Sınıfı, Türkçe Sınıfı, Sosyal Bilgiler Sınıfı ve Teknoloji ve Tasarım Sınıfları oluşturulmuştur Diğer dersler ise Çok Amaçlı Sınıf’ta işlenmektedir![]() Düzağaç İstiklal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sinanpaşa Okulun Telefonu: 272 314 33 55 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Düzağaç Kasabası Okulun Web Adresi: http://duzagacistiklal meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: duzagacistiklalilkogretim@hotm ail com Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Düzağaç İstiklal İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|