|
|
Konu Araçları |
bilgileri, egemenlik, ilköğretim, kütahya, milli, okulu, tavşanlı |
Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaMilli Egemenlik İlköğretim Okulu Hakkında - Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Tanıtım - Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Resimleri - Milli Egemenlik İlköğretim Okulu İletişim Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 14 Temmuz 1961 yilinda Mülayim Dede eteginde, alti derslikli olarak insaatina baslanan okul 15 Mayis 1962 yilinda egitim ögretime baslamistir Okula 27 Mayis Ilkokulu ismi verilmis ancak 1980 yilinin Eylül ayinda ismi Milli Egemenlik Ilkokulu olarak degismistir 1990 yilinda ihtiyaca cevap vermedigi için iki katli ek bina insaatina baslanmis 1993-1994 egitim ögretim yilinda açilmistir Okulumuz ilk mezunlarını 1963-1964 eğitim - öğretim yılında vermiştir Okulumuz 1997- 1998 Eğitim-Öğretim yılında ilköğretim okulu olarak hizmet vermeye başlamıştır İlköğretim olarak ilk mezunlarını 1999-2000 eğitim-öğretim yılında vermiştir OKULUMUZDA GÖREV YAPMIŞ MÜDÜRLER KERİM SARIKAYA HASAN ÖZKAN MAHİR YÖRÜK ABDULLAH ÖZTOPRAK ALİ MANAK İLYAZ KARAMAN (MdV) CELAL TÜRKYILMAZ İLYAZ KARAMAN (MdV) MUSTAFA ŞANLI (MdV) NİMET YILDIZ Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: (274) 614 12 77 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Durak Mah Etiler Cad No:20 Okulun Web Adresi: http://milliegemenlikmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 455994@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|