|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kütahya, moymul, okulu, tavşanlı |
![]() |
Moymul İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Moymul İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaMoymul İlköğretim Okulu Hakkında - Moymul İlköğretim Okulu Tanıtım - Moymul İlköğretim Okulu Resimleri - Moymul İlköğretim Okulu İletişim Moymul İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Cumhuriyetin ilk yıllarında o zamanlar köy olan Moymul çarşısının içinde 3 sınıflı bir ilkokul olarak 1933/1934 yılında eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() 1974 yılına gelindiğinde bu binanın yanına ek bir bina daha yapılmış ![]() ![]() 1986/1987 öğretim yılından itibaren yeni bina Moymul Ortaokulu eski bina ise Moymul İlkokulu olarak eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() Ağustos 2010’da Pamukkale Üniversitesi Jeoloji ve İnşaat Mühendisliği Bölümünden oluşan bir ekip, okulumuz binasının depreme ve değişik doğal afetlere karşı dayanıklılık testini yapmış, 17 Eylül 2010 tarihinde kurulun verdiği kararda; okul binasının eğitim öğretim yapmaya uygun olmadığı, binanın yıkılması yönünde karar verilmiştir ![]() ![]() 2003-2010 yılları arasında Okul Müdürlüğü görevini İsmail DERELİ, 2010-2011 Öğretim yılından itibaren Okul Müdürlüğü görevini İsmail BENLİ yürütmektedir ![]() ![]() Moymul İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Okulun Telefonu: (274)614 11 56 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Moymul Mh ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://moymulioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: moymul_1935@hotmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Moymul İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|