|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, izmir, karer, karşıyaka, lamia, okulu |
![]() |
Lamia Karer İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lamia Karer İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmirLamia Karer İlköğretim Okulu Hakkında - Lamia Karer İlköğretim Okulu Tanıtım - Lamia Karer İlköğretim Okulu Resimleri - Lamia Karer İlköğretim Okulu İletişim ![]() Lamia Karer İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun Misyonu * Aile değerlerine önem veren,toplu yaşama kurallarına uymayı bilen,büyüklerine saygılı,küçüklerine sevgi ve şefkat gösterebilen bireyler yetiştirmek ![]() * Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı vatanını ve milletini seven teknoloji ve yeniliklere açık edindiği bilgi ve becerileri olumlu davranışa dönüştüren bireyler yetiştirmek ![]() * Öğrencilerimizin her türlü sıkıntılarında onlara destek olmak iyi ve doğruyu görmelerini sağlayarak yararlı alışkanlıklar kazandırmak ![]() * Öğrencilerimize öğüt vermek yerine davranışlarımızla örnek olmak ![]() * Araştırmacı kendini bilen dürüst ilkeli kendisiyle barışık bireyler yetiştirmek ![]() * Okulumuzda nitelikli ve kaliteli eğitim hizmeti sunarak çevrenin en başarılı okulu haline getirerek bir üst kurumuna daha donanımlı öğrenciler gönderen bir eğitim kurumu olmasını sağlamaktır ![]() Okulumuzun Vizyonu * Eğitim öğretim başta olmak üzere verilen tüm hizmetleri açısından bölgenin kaliteli ve nitelikli okulu olmak ![]() * Öğrencilerin yetenekleri ve hobileri doğrultusunda yaratıcılıklarını geliştirmek ![]() * Mesleğimizle ilgili yapacağımız okuma ve araştırma çalışmalarıyla yenilikleri takip etmek ![]() * Velilerimize kendilerini geliştirici seminerler vermek ![]() * Öğrenme sürecinde eğitim teknolojisini ilgilendiren tüm araç ve gereçleri etkili ve verimli şekilde kullanmak ![]() * Bilgi çağının yaşandığı tüm dünyada anlayan yorumlayan bilgi üreten sorun çözen ve bilimsel düşünebilen değişen koşullara uyum sağlayan değil koşulları değiştiren bireyler yetiştirmek ![]() Lamia Karer İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka Okulun Telefonu: 232-3304458 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Şemikler Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Lamia Karer İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|