|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
abdullah, bilgileri, ilköğretim, kütahya, okulu, ressam, taktak, tavşanlı |
![]() |
Ressam Abdullah Taktak İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ressam Abdullah Taktak İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaRessam Abdullah Taktak İlköğretim Okulu Hakkında - Ressam Abdullah Taktak İlköğretim Okulu Tanıtım - Ressam Abdullah Taktak İlköğretim Okulu Resimleri - Ressam Abdullah Taktak İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ressam Abdullah Taktak İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk olarak 2006 yılında Eğitim ve öğretime açılmıştır ![]() ![]() Okulumuz bünyesinde 16 derslik , 1 Müdür Odası, 1 ![]() ![]() B- OKULUN BİNA DURUMU : Binanın Özellikleri : 2006 Yılında Tip projeye uygun olarak 16 derslik olarak inşa edilmiştir ![]() OKULUN ONARIM İHTİYAÇLARI : Onarım İhtiyacımız bulunmamaktadır ![]() OKULUN DONATIM İHTİYAÇLARI : a) Okulumuzda Bilgi Teknoloji Sınıfına İhtiyaç Duyulmaktadır ![]() b) Okul ve Sınıf Kitaplıkları : Her Sınıfta Sınıf kitaplığı bulunmaktadır ![]() c) Bahçenin durumu : Bahçe öğrenci sayısına hitap edebilecek büyüklükte olup voleybol ve basketbol alanları oluşturulmuştur ![]() ![]() YÖNETİCİLERİMİZ : 2006 Yılında Kurucu Müdür olarak görevlendirilen Hamza YAMAN Müdür Vekili olarak 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı 2 ![]() ![]() ![]() Sınıf Öğretmeni iken görevlendirilen Hasan Hüseyin MANAK 29/03/2010'a kadar müdür yardımcısı olarak okulumuzda çalışmıştır ![]() ![]() Ressam Abdullah Taktak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: 274 614 33 70 Okulun Faksı: Okulun Adresi: YENİ MAHALLE ADNAN MENDERES BULVARI NO:34 Okulun Web Adresi: http://taktakio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 965406@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ressam Abdullah Taktak İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|