Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abdullah, bilgileri, ilköğretim, kütahya, okulu, ressam, taktak, tavşanlı

Ressam Abdullah Taktak İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ressam Abdullah Taktak İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya

Ressam Abdullah Taktak İlköğretim Okulu Hakkında - Ressam Abdullah Taktak İlköğretim Okulu Tanıtım - Ressam Abdullah Taktak İlköğretim Okulu Resimleri - Ressam Abdullah Taktak İlköğretim Okulu İletişim

Ressam Abdullah Taktak İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz ilk olarak 2006 yılında Eğitim ve öğretime açılmıştır Tavşanlı’ nın ünlü ressamının adı verilmiştir
Okulumuz bünyesinde 16 derslik , 1 Müdür Odası, 1 Müdür Yardımcısı Odası, 1 Rehberlik Odası, 1 Araç-gereç odası, 1 Öğretmenler odası1 Memıur odası ve Tuvaletler mevcuttur

B- OKULUN BİNA DURUMU :

Binanın Özellikleri : 2006 Yılında Tip projeye uygun olarak 16 derslik olarak inşa edilmiştir

OKULUN ONARIM İHTİYAÇLARI : Onarım İhtiyacımız bulunmamaktadır

OKULUN DONATIM İHTİYAÇLARI :

a) Okulumuzda Bilgi Teknoloji Sınıfına İhtiyaç Duyulmaktadır

b) Okul ve Sınıf Kitaplıkları : Her Sınıfta Sınıf kitaplığı bulunmaktadır Okul Kitaplığında 500 kitap bulunmaktadır

c) Bahçenin durumu : Bahçe öğrenci sayısına hitap edebilecek büyüklükte olup voleybol ve basketbol alanları oluşturulmuştur Oyun parkı ile ilgili olarak Tavşanlı Belediyesi ile çalışılmaktadır

YÖNETİCİLERİMİZ :

2006 Yılında Kurucu Müdür olarak görevlendirilen Hamza YAMAN Müdür Vekili olarak 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı 2 dönemine kadar okulumuza hizmet etmiştir Yeni müdürümüz Ahmet KOCABAŞ 08/02/2010 tarihinden itibaren okulumuzdaki görevine devam etmektedir

Sınıf Öğretmeni iken görevlendirilen Hasan Hüseyin MANAK 29/03/2010'a kadar müdür yardımcısı olarak okulumuzda çalışmıştır Bu tarihten itibaren ise Tunçbilek İlköğretim Okulu müdür yardımcısı iken okulumuza atanan İsmail USLU müdür yardımcılığı görevine devam etmektedir

Ressam Abdullah Taktak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı
Okulun Telefonu: 274 614 33 70
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: YENİ MAHALLE ADNAN MENDERES BULVARI NO:34
Okulun Web Adresi: http://taktakiomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 965406@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Ressam Abdullah Taktak İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com