|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağustos, afyonkarahisar, bilgileri, ilköğretim, okulu, sinanpaşa |
![]() |
27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa Afyonkarahisar27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu Hakkında - 27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu Tanıtım - 27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu Resimleri - 27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu İletişim ![]() 27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu ; eğitim öğretime ilk defa 1923 yılında, Sinanpaşa İlk Mektebi olarak ilçe merkezinde bulunan tarihi Askeri Kışlada başlamıştır ![]() ![]() 1998 yılında Sinanpaşa İlköğretim olarak hizmet vermeye devam ederken binanın yetersizliğinden dolayı yeni bir okul binası yapılmış ve 1999 yılında Akpınar mahallesinde bulunan bu binaya taşınmıştır ![]() ![]() 27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim okulu halen 1 Müdür,1 Müdür Yardımcısı, 4 Branş Öğretmeni, 7 Sınıf Öğretmeni , 5 Ücretli Öğretmen ve 1 kadrolu hizmetli ile eğitim ve öğretime devam etmektedir ![]() 27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim okuluna 5 köy okulundan 76 öğrenci taşınmaktadır ![]() ![]() ![]() Öğrenci mevcutumuz ise : Erkek=205 Kız= 177 toplam 382 dir ![]() 27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sinanpaşa Okulun Telefonu: 272 3117059 - 3117269 Okulun Faksı: Okulun Adresi: AKPINAR MAH ![]() Okulun Web Adresi: http://27agustossinanpasa ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 814500@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 27 Ağustos Sinanpaşa İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|