|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, izmir, karşıyaka, mavişehir, okulu |
![]() |
Mavişehir İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mavişehir İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmirMavişehir İlköğretim Okulu Hakkında - Mavişehir İlköğretim Okulu Tanıtım - Mavişehir İlköğretim Okulu Resimleri - Mavişehir İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mavişehir İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Mavişehir toplu konutlarını yapan Emlak Bankası tarafından yapılarak 1996 yılında İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mavişehir İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka Okulun Telefonu: 232 324 22 33 Okulun Faksı: 232 324 16 37 Okulun Adresi: 2041 Sokak No : 16 Okulun Web Adresi: http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 379302@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mavişehir İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|