|
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, atatürk, bilgileri, ilköğretim, okulu, sinanpaşa, tınaztepe |
Tınaztepe Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa Afyonkarahisar |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tınaztepe Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa AfyonkarahisarTınaztepe Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Tınaztepe Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Tınaztepe Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Tınaztepe Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Tınaztepe Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1925 yılında 3 derslikli bir okul olarak yapılmıştır Bu dönemde ilkokullarda eğitim süresi 3 yıldır 1941-1942 öğretim yılından itibaren 5 yıllık eğitime geçilmiş ve okul, mevcut sınıfların bölünmesiyle beş derslikli okul haline getirilmiştir Bu günde okulumuz beş derslikle normal eğitim sisteminde beşinci sınıfa kadar eğitim vermektedir 2011-2012 öğretim yılında okulumuz mevcudu 94'tür Öğrenci sayısının düşmesi nedeni ile okulumuzda Müdür kadrosu bulunmamaktadır Okulumuzun ısıtma sistemi Tınaztepe Belediyesi kalorifer sistemine bağlıdır Dersliklerimiz sonradan yapılan bölme sebebiyle eşit büyüklükte olmayıp, iki küçük ve 3 büyük sınıf vardır Sınıflarımızdaki öğrenci sıraları tekli masa ve normal sıralardan oluşmaktadır Her sınıfta birer bilgisayar, bilgisayar masası ve sınıf kitaplık dolabı mevcutturSınıflar dışında okulumuzda bir müdür odası, malzeme odası ve okul binasından ayrı depo ve tuvalet binası vardır Tınaztepe Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sinanpaşa Okulun Telefonu: (272) 322 20 41 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Saray Mahallesi TINAZTEPE KASABASI Okulun Web Adresi: http://tinaztepeataturkmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: tinaztepeataturk@hotmailcom Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Tınaztepe Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|