|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, ilköğretim, karatay, konya, mustafa, okulu |
![]() |
Mustafa Aydın İlköğretim Okulu Karatay Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mustafa Aydın İlköğretim Okulu Karatay KonyaMustafa Aydın İlköğretim Okulu Hakkında - Mustafa Aydın İlköğretim Okulu Tanıtım - Mustafa Aydın İlköğretim Okulu Resimleri - Mustafa Aydın İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mustafa Aydın İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Mustafa Aydın İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1995 yılında eğitim ve öğretime açılmıştır, halen eğitim ve öğretime devam etmektedir ![]() ![]() 1 Binadan oluşan okulumuz bünyesinde 14 derslik, 1 Müdür Odası, 1 Müdür Yrd ![]() ![]() ![]() ![]() Mustafa Aydın İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: MUSTAFA AYDIN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ULUBATLI HASAN MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3322371819 Faks Numarası: E-mail Adresi: mustafaaydinioo@gmail ![]() Web Adresi: - http://mustafaaydinioo ![]() ![]() ![]() Mustafa Aydın İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|