|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, bingöl, çavuşlar, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Çavuşlar İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Bingöl |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çavuşlar İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BingölBingöl'dek İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları - Çavuşlar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çavuşlar İlköğretim Okulu Resimleri - Çavuşlar İlköğretim Okulu Hakkında VİZYONUMUZ Evrensel değerleri ön planda tutan sevgiyi ve hoşgörüyü esas ve arkadaş kılan, özünü keşfeden, özverili, güvenilir, yenilikçi ve özgür bireyler yetiştirmektir ![]() MİSYONUMUZ "Yarınlarınız Bizimle Daha Güzel", sloganıyla öğrencilerimizi güzel bir hayata hazırlamak ve donanımlı bir biçimde yetiştirerek gelecek hayatlarında sevgi dolu ilgili ve görgülü birer birey haline getirmektir ![]() Okulumuz 1957 yılında Eğitim-Öğretim faaliyetlerine başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çavuşlar İlköğretim Okulu Bingöl Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİNGÖL / MERKEZ Adı: ÇAVUŞLAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YUKARI ÇAVUŞLAR KÖYÜ Telefon Numarası: 4262431090 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BİNGÖL - MERKEZ - Çavuşlar İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|