|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kütahya, okulu, tavşanlı, tepecik |
![]() |
Tepecik İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tepecik İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaTepecik İlköğretim Okulu Hakkında - Tepecik İlköğretim Okulu Tanıtım - Tepecik İlköğretim Okulu Resimleri - Tepecik İlköğretim Okulu İletişim ![]() Tepecik İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Tepecik İlköğretim Okulu 1933-1934 eğitim-öğretim yılında üç yılda diploma veren okul olarak açılmıştır ![]() ![]() ![]() 1940-1941 eğitim-öğretim yılında beş yılda diploma veren okula dönüştürülmüştür ![]() ![]() İlkokulun yanı sıra köyümüze 1980 tarihinde bir de ortaokul açılmıştır ![]() 1993 yılına kadar ayrı öğretim yapan ortaokul ilkokul ile birleşerek Tepecik İlköğretim Okulu adını almıştır ![]() 1998-1999 eğitim-öğretim yılında Göbel-Ovacık-Başköy-Ağaköy-Opanözü-Emirler-Kışlademirli-Emet Yeniköy-Sekbandemirli-Gölcük ve Karaköy okullarının öğrencileri okulumuza taşınmaya başlayarak okulumuz taşımalı okul haline gelmiştir ![]() Sekiz yıllık ilköğretim okulumuzdan 2006-2007 öğretim yılı sonuna kadar bin yüz on yedi öğrenci mezun olmuştur ![]() 2010-2011 eğitim-öğretim yılında ana sınıfı ile beraber dört yüz elli yedi öğrenci vardır ![]() ![]() Okulumuzda bir Müdür , bir Müdür Yardımcısı , bir Memur , bir Rehberlik ve Psikolojik Danışman ve yirmi dört öğretmen bulunmaktadır ![]() Okulumuz 14 ![]() ![]() Okulumuzda 18 dershane , 1 adet Fen Laboratuvarı ,ikili eğitim vermek üzere 1 adet Ana Sınıfı ve 1 adet Bilişim Teknolojileri ( BT ) sınıfı bulunmaktadır ![]() Okulumuzdan mezun olan rahmetli milletvekilimiz Ahmet DERİN tarafından okulumuza bitişik 1 halı saha , 1 voleybol sahası ve spor kompleksi yaptırılmış olup , öğretmen ve öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur ![]() Tepecik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: (0274) 653 24 77 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Tepecik Beldesi Okulun Web Adresi: http://tepecikio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 335699@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Tepecik İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|