Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, bingöl, çavuşlar, ilköğretim, merkez, okulu, yeni, yerleşim

Çavuşlar Yeni Yerleşim İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Bingöl

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çavuşlar Yeni Yerleşim İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Bingöl

Bingöl'dek İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları - Çavuşlar Yeni Yerleşim İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çavuşlar Yeni Yerleşim İlköğretim Okulu Resimleri - Çavuşlar Yeni Yerleşim İlköğretim Okulu Hakkında

Misyonumuz - Vizyonumuz
Misyonumuz

Sağlam karakterli, dürüst, yurt sevgisi ile dolu Atatürk'ü ve Atatürkçülüğü iyi anlamış geleceğe umutla bakan milli ve ahlaki değerlerle donanmış ülkesine yararlı okuyan inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen araştırmacı, sorgulayıcı kendi ayakları üstünde durabilen kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek
Vizyonumuz

İlgi ile büyüyen
Sevgi ile beslenen
Bilgi ile donanan

Bir toplum inşa etmek
İlkelerimiz
Okul çalışanları olarak

Planlılık
Herkesin fırsat ve imkan eşitliği
Ferdin ve toplumun ihtiyaçları
Eğitim hakkı
Süreklilik
Demokrasi eğitimi
Bilimsellik
Karma eğitim
Okul ve ailenin işbirliği
Paylaşımcılık
Her yerde eğitim

Değerlerimiz

Açık iletişim
İletişim kurma
Güven ve işbirliği
Sürekli gelişim
Sorumluluk
Paylaşımcılık

Çavuşlar Yeni Yerleşim İlköğretim Okulu Bingöl Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çavuşlar Yeni Yerleşim İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çavuşlar Yeni Yerleşim İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çavuşlar Yeni Yerleşim İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Çavuşlar Yeni Yerleşim İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ÇAVUŞLAR YENİ YERLEŞİM İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Merkez Çavuşlar Köyü Yeni Yerleşim iöo

Telefon Numarası: 4262431347

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi: 467254@mebk12tr

Web Adresi: BİNGÖL - MERKEZ - Çavuşlar Yeni Yerleşim İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com