|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, bingöl, çavuşlar, ilköğretim, merkez, okulu, yeni, yerleşim |
![]() |
Çavuşlar Yeni Yerleşim İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Bingöl |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çavuşlar Yeni Yerleşim İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BingölBingöl'dek İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları - Çavuşlar Yeni Yerleşim İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çavuşlar Yeni Yerleşim İlköğretim Okulu Resimleri - Çavuşlar Yeni Yerleşim İlköğretim Okulu Hakkında Misyonumuz - Vizyonumuz Misyonumuz Sağlam karakterli, dürüst, yurt sevgisi ile dolu Atatürk'ü ve Atatürkçülüğü iyi anlamış geleceğe umutla bakan milli ve ahlaki değerlerle donanmış ülkesine yararlı okuyan inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen araştırmacı, sorgulayıcı kendi ayakları üstünde durabilen kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek ![]() Vizyonumuz İlgi ile büyüyen Sevgi ile beslenen Bilgi ile donanan Bir toplum inşa etmek İlkelerimiz Okul çalışanları olarak Planlılık Herkesin fırsat ve imkan eşitliği Ferdin ve toplumun ihtiyaçları Eğitim hakkı Süreklilik Demokrasi eğitimi Bilimsellik Karma eğitim Okul ve ailenin işbirliği Paylaşımcılık Her yerde eğitim Değerlerimiz Açık iletişim İletişim kurma Güven ve işbirliği Sürekli gelişim Sorumluluk Paylaşımcılık Çavuşlar Yeni Yerleşim İlköğretim Okulu Bingöl Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİNGÖL / MERKEZ Adı: ÇAVUŞLAR YENİ YERLEŞİM İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Merkez Çavuşlar Köyü Yeni Yerleşim iöo Telefon Numarası: 4262431347 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: 467254@meb ![]() ![]() Web Adresi: BİNGÖL - MERKEZ - Çavuşlar Yeni Yerleşim İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|