|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bağarası, cemil, foça, ilköğretim, izmir, midilli, okulu |
Bağarası Cemil Midilli İlköğretim Okulu Foça İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bağarası Cemil Midilli İlköğretim Okulu Foça İzmirBağarası Cemil Midilli İlköğretim Okulu Hakkında - Bağarası Cemil Midilli İlköğretim Okulu Tanıtım - Bağarası Cemil Midilli İlköğretim Okulu Resimleri - Bağarası Cemil Midilli İlköğretim Okulu İletişim ![]() Bağarası Cemil Midilli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Bağarası Cemil Midilli İlköğretim Okulu İzmir Foça İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bağarası Cemil Midilli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bağarası Cemil Midilli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bağarası Cemil Midilli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Bağarası Cemil Midilli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağarası Cemil Midilli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Foça Okul Adresi : Bağarası Foça İzmir Telefon Numarası : 232 8218017 Fax Numarası : Okul Web Sitesi : http://www bagarasicemilmidilliioo me b k12 trOkul E-Mail : 165061@meb k12 trMetropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Okul foça Bağarasındadır izmir garajından foçaya otobüs ve binibüsler mevcuttur Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Bağarası Cemil Midilli İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|