|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
80yıl, bilgileri, ilköğretim, izmir, narlıdere, okulu |
![]() |
80.Yıl Narlıdere İlköğretim Okulu Bilgileri Narlıdere İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 80.Yıl Narlıdere İlköğretim Okulu Bilgileri Narlıdere İzmir80 ![]() ![]() ![]() ![]() 80 ![]() Okulumuz 1961 yılında Oğuzhan İlköğretim okuluna bağlı olarak çalışmaya başlamış, 1962 eğitim öğretim yılında okula Baş Öğretmen sıfatı ile Ali Yılmaz�ın atanmasını takiben bağımsız olarak Narlıdere İlkokulu adıyla açılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulun ikinci müdürü Hüseyin Ünalan olmuş o bu görevde kısa süre kaldıktan sonra yerine Cafer Yılmaz 02 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun adı 8 yılık zorunlu eğitime geçişle birlikte Narlıdere İlköğretim Okulu olmuştur ![]() &nbspCumhuriyetimizin 80 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() &nbspOkulumuz tekli eğitim yapmakta olup 453 öğrenciye 26 öğretmen ve iki idareci 1 memur, 1 hizmetli ile çalışmalarını sürdürmektedir ![]() ![]() ![]() 80 ![]() Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Narlıdere Okulun Telefonu: 232 239 47 74 Okulun Faksı: 232 239 47 74 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: İZMİR-NARLIDERE (80 ![]() Okulun E-Posta Adresi: iznar80 ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 80 ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|