|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, bilgileri, ilköğretim, kütahya, okulu, tavşanlı, tunçbilek |
![]() |
Tunçbilek Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tunçbilek Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaTunçbilek Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Tunçbilek Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Tunçbilek Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Tunçbilek Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Tunçbilek Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1989 Yılında Tunçbilek Beldesi’nin Merkez Mahallesi’nde bir okul yaptırmak için Okul yaptırma derneği kurulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() STRATEJİK PLAN ÇALIŞMALARI YASAL ÇERÇEVE 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu’nun 9 ![]() MEB Strateji Geliştirme Başkanlığı 2010/14 sayılı Genelgesi Milli Eğitim Müdürlüğü Stratejik Planı HAZIRLIK DÖNEMİ Paydaşların belirlenmesi ve paydaşlardan beklentilerin ölçülmesi için anketler hazırlanmış ve uygulanmıştır ![]() Okulun geçmiş dönemlerdeki çalışmalarına ilişkin arşiv çalışması yapılmıştır ![]() Paydaş olarak tespit edilen kişi ve kurumlarla birebir görüşmeler yapılmıştır ![]() Swot analizi,Öğretmen,veli ve öğrenci görüşme formları uygulanmış ve souçları değerlendirilerek önceliklere tespit edilmiştir ![]() KURUL VE EKİPLERİN OLUŞTURULMASI, GÖREVLERİ Tunçbilek Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: 274 638 36 66 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://tuncbilekataturkio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: tuncatatailk@hotmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Tunçbilek Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|