|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, aydın, bilgileri, ilköğretim, okulu, şuhut |
Aydın İlköğretim Okulu Bilgileri Şuhut Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aydın İlköğretim Okulu Bilgileri Şuhut AfyonkarahisarAydın İlköğretim Okulu Hakkında - Aydın İlköğretim Okulu Tanıtım - Aydın İlköğretim Okulu Resimleri - Aydın İlköğretim Okulu İletişim ![]() Aydın İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk olarak 1964 yılında "Aydın İlkokulu" olarak Eğitim ve Öğretime açılmıştır Halen Aydın İlköğretim Okulu olarak Eğitim-Öğretim hizmetini sürdürmektedir![]() Okulumuz bünyesinde 7 derslik, 5 şube,1 müdür odası, 1 öğretmenler odası, 2 araç-gereç odası, 1 kütüphane, 1 anasınıfı, 1 bilgisayar sınıfı, 1 kalorifer binası ve tuvaletler mevcuttur ![]() Okulumuz 3 ana binadan oluşmaktadır Öğretmen lojmanı olarak inşa edilen bina, şu anda Anasınıfı olarak kullanılmaktadır![]() Diğer bina ise 2 sınıf ve 2 küçük oda olarak inşa edilmiş olup, eskiden kullanılan bina imiş Şu anda odalar depo olarak, sınıflardan birisi spor odası diğeri ise Fen sınıfı olarak kullanılmaktadır ![]() Yeni binamız ise köy halkı tarafından muhtarlık, düğün salonu v b gibi çok amaçlı bir bina olarak inşa edilmiş olup; daha sonra 8 yıllık eğitime destek amacıyla okula devredilmiştir 5 derslik, 1 müdür odası, 1 öğretmenler odası, 2 araç-gereç odası, 1 kütüphane, 1 bilgisayar sınıfı ve 8 tuvalet mevcuttur![]() Aydın İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Şuhut Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://aydinilkogretim meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Aydın İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|