|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, işık, kütahya, okulu, tavşanlı, yıl |
![]() |
60. Yıl İşık İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 60. Yıl İşık İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya60 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 60 ![]() Türkiye Elektrik Kurumu tarafından yaptırılan okulumuz,Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Sosyal Konutları sınırları içinde 20 ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz Kadirbeyoğlu İnşaat A ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun kısa bir zamanda hizmete geçmesi,eğitim ve öğretimin yapılması için,her türlü ders aracı ve mefruşatının döşenmesinde üstün gayret ve emeği geçen Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürü Sayın Makine Mühendisi Erdal TEZCAN Bey’e minnet ve şükran duygularımızla teşekkür ederiz ![]() 1983-1984 öğretim yılında ilkokul olarak öğretime açılan okulumuz,1 idareci, 6 öğretmen ve 2 hizmetli ile eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz açıldığı günden bugüne kadar eğitim ve öğretimde,sosyal ve kültürel alanlarda büyük başarılar elde etmiş ve mezun ettiği öğrenciler ortaöğretim ve yükseköğretim kademelerinde de başarılı olarak hayata atılmışlardır ![]() 60 ![]() Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: 274 638 30 29 - 638 30 98 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://60yilio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 179767@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 60 ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|