Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, ilköğretim, işık, kütahya, okulu, tavşanlı, yıl

60. Yıl İşık İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

60. Yıl İşık İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya

60 Yıl Işık İlköğretim Okulu Hakkında - 60 Yıl Işık İlköğretim Okulu Tanıtım - 60 Yıl Işık İlköğretim Okulu Resimleri - 60 Yıl Işık İlköğretim Okulu İletişim

60 Yıl Işık İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Türkiye Elektrik Kurumu tarafından yaptırılan okulumuz,Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Sosyal Konutları sınırları içinde 20121982 tari-hinde görkemli bir törenle temeli atılmıştırHava şartları nedeniyle inşaat durdu-rulmuş 1 Nisan 1983 tarihinde yapımına yeniden başlanmıştır

Okulumuz Kadirbeyoğlu İnşaat AŞ tarafından 6 aylık kısa bir sürede inşa-atı bitirilerek 27101983 tarihinde eğitim ve öğretime açılmıştır97 Milyon Lira-ya malolan 20 sınıf ve 3 laboratuardan oluşan okulumuzun her katı 650 m² den toplam 2600 m² öğrenim binası,900 m² kapalı spor salonu,1300 m² öğrenci gezinti yeri ve 6500 m² ağaçlık saha,900 m² iş teknik ve ev ekonomisi atölyesi olarak hizmet vermektedir

Okulumuzun kısa bir zamanda hizmete geçmesi,eğitim ve öğretimin yapılması için,her türlü ders aracı ve mefruşatının döşenmesinde üstün gayret ve emeği geçen Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürü Sayın Makine Mühendisi Erdal TEZCAN Bey’e minnet ve şükran duygularımızla teşekkür ederiz

1983-1984 öğretim yılında ilkokul olarak öğretime açılan okulumuz,1 idareci, 6 öğretmen ve 2 hizmetli ile eğitim ve öğretime başlamıştır 1984-1985 yılında ortaokul sınıflarını da açarak,8 yıllık ilköğretim okulu olarak hizmet vermeye başlamıştırZamanla okulumuzun kadrolu öğretmen ve öğrenci sayısı artarak bölgenin en kalabalık İlköğretim Okulu durumuna gelmiştirİlköğretim uygulamasına geçildikten sonra göreve başlayan okul müdürü,idarecileri Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü ve Okul Koruma Derneğinin işbirliği neticesinde okulumuzda Lisan laboratuarı, modern Fen-Fizik ve Kimya laboratuarı, faaliyete geçirilmiş,çağdaş eğitimin gereği olan bilgisayarlarla dersler öğretilmeye başlanmıştır

Okulumuz açıldığı günden bugüne kadar eğitim ve öğretimde,sosyal ve kültürel alanlarda büyük başarılar elde etmiş ve mezun ettiği öğrenciler ortaöğretim ve yükseköğretim kademelerinde de başarılı olarak hayata atılmışlardır

60 Yıl Işık İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı
Okulun Telefonu: 274 638 30 29 - 638 30 98
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://60yiliomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 179767@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

60 Yıl Işık İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com