|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| abidin, bilgileri, derince, ilköğretim, kocaeli, okulu, pak |
Abidin Pak İlköğretim Okulu Bilgileri Derince Kocaeli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Abidin Pak İlköğretim Okulu Bilgileri Derince KocaeliAbidin Pak İlköğretim Okulu Hakkında - Abidin Pak İlköğretim Okulu Tanıtım - Abidin Pak İlköğretim Okulu Resimleri - Abidin Pak İlköğretim Okulu İletişim ![]() Abidin Pak İlköğretim Okulu Kocaeli Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Abidin Pak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Abidin Pak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Abidin Pak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Abidin Pak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Abidin Pak İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1984 yılında PAKMAYA A Ş Sahibi Engin Pak başkanlığındaki yönetim kurulu,babaları ABİDİN PAK adına okul yaptırmaya karar vermiş ,bunun üzerine Çenesuyu mevkiinden arsa alınarak , okulun yapımına başlanmıştır 1984-1985 Eğitim-Öğretim yılında 5 derslik,1 çok amaçlı salon ve 1 Lojmandan oluşan Abidin Pak İlkokulu, 2 idareci ve 10 Öğretmen ile hizmete girmiştir![]() 1989 yılında bodrum katında tadilat yapılarak anasınıfı açılmış,1996 yılında da ilköğretim okuluna dönüştürülmüştür 1998 yılında yapımı tamamlanan ek bina ile okulumuza 12 derslik ve 4 oda daha kazandırılmıştır 2001-2002 Eğitim-Öğretim yılında normal eğitime geçen okulumuzda ek olarak Okulumuzun Kurucularından Engin Pak’ın katkılarıyla 2007-2008 Eğitim-Öğretim yılında son teknolojilerle donatılmış şekilde Fen Laboratuarı yapılmıştır Ulaştırma Bakanlığının yapmış olduğu proje kapsamında da 2008-2009 Eğitim-Öğretim yılında Bilgi Teknolojileri sınıfı yenilenmiştir![]() Ayrıca okulumuzda içinde bulunduğumuz eğitim yılı itibarı ile Branş Dersliği sistemine geçilmiştir Bu kapsamda 2 Türkçe sınıfı,1 Matematik Sınıfı,1 Fen Laboratuarı,1 BT Sınıfı,1 Sosyal Bilgiler Sınıfı ,1 İngilizce Sınıfı ve prefabrike olarak da 1 Beden Eğitimi ve Satranç sınıfı bulunmaktadır![]() Halen okulumuzda 3 idareci 24 Öğretmen 1’i kadrolu olmak üzere toplam 5 adet yardımcı Hizmetli bulunmaktadır ![]() Abidin Pak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / DERİNCE Adı: ABİDİN PAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çınarlı Mah Berat Sok No: 1 Derince KocaeliTelefon Numarası: 2622295826 Faks Numarası: 2622394722 E-mail Adresi: Web Adresi: - Abidin Pak İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul hakkında daha fazla bilgi için: |
|
|
|