Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
afyonkarahisar, bilgileri, fatih, ilköğretim, okulu, şuhut

Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri Şuhut Afyonkarahisar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri Şuhut Afyonkarahisar

Fatih İlköğretim Okulu Hakkında - Fatih İlköğretim Okulu Tanıtım - Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Fatih İlköğretim Okulu İletişim

Fatih İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1976 yılında Devlet tarafından 5 derslik olarak yapılmış ve eğitim öğretime açılmıştır, 1999-2000 Eğitim öğretim yılında yine 5 derlikli 2 kademe binası yapılıp hizmete girmiştirBölgemizdeki nüfusun artmasıyla birlikte derslik sayımızın yetersizliği nedeniyle 2009 yılının ağustos ayında 2 binamızınüst katı inşaat çalışmaları tamamlanmış,çatısı yapılmıştırFakat yapılan incelemeler sonucunda okul inşaatı malzemelerinde yetersizlikler görülerek 2010 yılı nisan ayında yapılan ek binanın tamamı yıkılmıştır 2010 yılı haziran ayında yeniden çalışmalar başlamış ve Şuhut Kaymakamımız Sayın Eyüp ÇALIŞIR'ın ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nilkan GÖRAL'ın yardım ve destekleriyle 11/11/2010 tarihinde yeni binamızın çalışmaları tamamlanarak Eğitim Öğretime başlanmıştır

Fiziksel Özellikleri:Okulumuz 2 binadan oluşmaktadırİlk binada 1 ,2 ,3 ve 4 sınıflar 2 binada ise 5 sınıf ve 2 kademe eğitim görmektedirokulumuzda 11 derslik bir anasınıfı, bir fen ve teknoloji laboratuvarı ,bir de bilişim teknolojisi sınıfı bulunmaktadır

Okulumuzda bir Müdür,bir Müdür Yardımcısı, altı Sınıf öğretmeni,bir Türkçe öğretmeni, bir Matematik öğretmeni, bir Sosyal Bilgiler öğretmeni, bir İngilizce öğretmeni, bir Anasınıfı öğretmeni ve üç hizmetli bulunmaktadır141 kız öğrenci 163 erkek öğrenci toplam 304 öğrenci ile eğitim öğretime devam etmekteyiz

Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Şuhut
Okulun Telefonu: (272) 718 14 06
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Altıgöz MahOynağanlı Caddesi Çiğdem Sok no:26
Okulun Web Adresi: http://suhutfatihmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 414390@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Fatih İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com