![]() |
Fatih İlköğretim Okulu Merzifon Amasya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fatih İlköğretim Okulu Merzifon AmasyaFatih İlköğretim Okulu Tanıtımı - Fatih İlköğretim Okulu Hakkında - Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Merzifon'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri - Amasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında ![]() FATİH İLKÖĞRETİM OKULU Merzifon ilçesi Bahçelievler mahallesinde inşa edilen okulumuz 10 derslikli olup ayrıca Müdür, Müdür Yardımcısı, Öğretmenler odası ve İş Eğitimi Atölyeleri mevcuttur ![]() ![]() Okulumuz 1992-1993 yılından itibaren eğitim öğretime açılmıştır ![]() Halen 157 kız, 192 erkek toplam 349 öğrenci öğrenim görmektedir ![]() Okulumuzda 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 8 sınıf öğretmeni, 2 anasınıfı öğretmeni, 10 branş öğretmeni, 1 memur, 1 şöför ve 1 hizmetli olmak üzere toplam 25 personel görev yapmaktadır ![]() ![]() MİSYONUMUZ Toplumların mutluluğunu sağlamak, cehaleti ortadan kaldırmak ve demokratik bir toplum oluşturmak için eğitimin öneminin farkındayız ![]() ![]() * Bilim ve teknolojinin farkında olan, * Dinamik, * Özgüven ve sorumluluk sahibi, * Sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, * Millî ve manevî değerlerini yaşayan ve yaşatan, * Yeniliklere açık, * Olaylara geniş açıdan bakan, * Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, * Çağdaş, * Demokrat ve hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır ![]() VİZYONUMUZ İyi organize olmuş bir eğitim ortamı içerisinde öğrencilerin potansiyellerini ortaya çıkarıp geliştirerek; ![]() * demokratik değerlere bağlı, * çevreye duyarlı, * bilimsel düşünen, * iyi iletişim kurabilen ve * öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmektir ![]() Fatih İlköğretim Okulu Amasya Merzifon İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / MERZİFON Adı: FATİH İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Bahçelievler Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 3585136916 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:Bilgi Yok fatihioo2@hotmail ![]() Web Adresi:Fatih İlköğretim Okulu ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|