Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, ilköğretim, işık, okulu, tekirdağ, şarköy

İşık İlköğretim Okulu Bilgileri Şarköy Tekirdağ

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İşık İlköğretim Okulu Bilgileri Şarköy Tekirdağ

Şarköy Işık İlköğretim Okulu Hakkında - Işık İlköğretim Okulu Tanıtımı - Işık İlköğretim Okulu Erişim bilgileri - Işık İlköğretim Okulu Resimleri

Işık İlköğretim Okulu Tekirdağ Arköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Işık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Işık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Işık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Işık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: IŞIK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: IŞIKİLKOĞRETİMOKULU

Telefon Numarası: 2825181773
Faks Numarası: 2825182593

Vizyonumuz

Eğitimde, sporda, kültürde ve her alanda çevresine ışık saçan bir kültür merkezi olmak

Misyonumuz

Biz öğrencilerimizi Türk Milli Eğitimi’nin amaçları doğrultusunda yarınlara hazırlamak için varız Demokratik ve Bilimsel düşünen, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, araştırıcı, üretici, fırsat ve eşitlik ilkesinden yola çıkan bir eğitim kurumuyuz

Bilgisayar Labaratuvarımız

BT sınıfımız 2005 yılında Tekstil İşverenleri sendikasının MEB'e bağışı sayesinde okulumuza kazandırılmıştır BT sınıfımız 20 Öğrenci ve 1 Öğretmen bilgisayarından oluşmaktadır Sınıfımızda 1 adet projeksiyon- perde, tarayıcı, yazıcı mevcuttur BT sınıfımızda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bilgi teknolojisi araçlarını temel eğitimin 1nci sınıfından başlayarak 8nci sınıfına kadar kullanma olanağı bulmaktadır

BT sınıfımız sayesinde doğru zamanda ve yerde, doğru bilgi teknolojisi aracını kullanma yeteneğini bütün öğrencilere kazandırmaya çalışmaktayız

Önümüzdeki dönemlerde; bilgi kaynaklarına sahip olan, bilgiyi üreten, bilgiyi yöneten ve bilgiden yararlanan toplumların daha mutlu ve daha güçlü olacakları, bunu yapamayanların ise tarihin karanlıklarında kaybolacakları hiçbir zaman unutmadan BT sınıfımızı öğrencilerimizin en etkin şekilde kullanmalarını sağlamaktayız

Detaylı Bilgi için Tıklayınız

webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com