|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, malhatun, odunpazarı, okulu |
![]() |
Malhatun İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Malhatun İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirMalhatun İlköğretim Okulu Hakkında - Malhatun İlköğretim Okulu Tanıtım - Malhatun İlköğretim Okulu Resimleri - Malhatun İlköğretim Okulu İletişim ![]() Malhatun İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun ilk binası olan,sonradan Yunusemre Etnoğrafaya Müzesine dönüşen ve en son Odunpazarı Müftülüğü Hizmetiçi Eğitim Binası olan bina ;1924 yılında yapılmış ve 1925’te Kurşunlu İlkmektebi olarak hizmete açılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz;1934 yılında İsmetpaşa İlkokulu,1952 yılında da Malhatun İlkokulu adını almıştır ![]() Okulumuzun adını aldığı Malhatun ;Şeyh Edabali’nin kızı,Osmanlı Devletinin kurucusu olan ,Osman Bey’in hanımı ve Orhan Bey’in de annesidir ![]() Halen öğretim yapılan şimdiki binaya ,1979’da taşınılmıştır ![]() ![]() Okulumuz ,1988’de kalorifere kavuşmuştur ![]() ![]() 10 Eylül 1997’de okulumuzun adı ,Malhatun İlköğretim Okulu olmuştur ![]() Malhatun İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222301839 Okulun Faksı: 2222342433 Okulun Adresi: ORTA MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968633@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Ulvi BOZYER Okulun Ulaşım Bilgileri: Odunpazarı Nikah Dairesi ve Kurşunlu Camisinin 100m ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Malhatun İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|