Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acıpayam, bilgileri, bölge, denizli, gölcük, ilköğretim, okulu, yatılı

Gölcük Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri Acıpayam Denizli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gölcük Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri Acıpayam Denizli

Gölcük Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Gölcük Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - Gölcük Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Gölcük Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İletişim

Gölcük Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Kasabada ilk olarak 1943 yılında İlkokul açılarak eğitim öğretime başlanmıştır Yerleşim biriminin dağınık olması nedeniyle zamanla Yukarı Gölcük, Değirmendere, Pazaryeri Mahallesi olmak üzere okul binaları inşa edilmiştir

1969 yılında Pazaryeri Mahallesindeki uygun bir binada geçici olarak Ortaokul hizmete açılmıştır Temeli 1969 yılında Gölcük Köyü vatandaşları tarafından atılan binanın 1985 yılında MEB tarafından yapımı tamamlanmıştır

Gölcük İlköğretim Okulu 2003 yılında yeni yapılan binasında eğitim öğretime başlamış olup, 2009 yılına kadar Çiftlik ve Benlik Köyünden taşımalı olarak gelen öğrencilere de hizmet vermiştir

2009-2010 Eğitim - Öğretim yılında Yatılı İlköğretim Bölge Okuluna dönüştürülmüştürPansiyonumuzd a 6-7-8 sınıf Çiftlik Köyü,Benlik Köyü, Karaismailler Köyü, Suçatı Köyü ve Ören Köyü öğrencileri kalmaktadır

Gölcük Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Acıpayam
Okulun Telefonu:
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://golcukyibok12tr/
Okulun E-Posta Adresi: iletisim@golcukyibok12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Gölcük Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com