|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
acıpayam, bilgileri, bölge, denizli, gölcük, ilköğretim, okulu, yatılı |
![]() |
Gölcük Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri Acıpayam Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gölcük Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri Acıpayam DenizliGölcük Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Gölcük Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - Gölcük Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Gölcük Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İletişim ![]() Gölcük Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kasabada ilk olarak 1943 yılında İlkokul açılarak eğitim öğretime başlanmıştır ![]() ![]() 1969 yılında Pazaryeri Mahallesindeki uygun bir binada geçici olarak Ortaokul hizmete açılmıştır ![]() ![]() Gölcük İlköğretim Okulu 2003 yılında yeni yapılan binasında eğitim öğretime başlamış olup, 2009 yılına kadar Çiftlik ve Benlik Köyünden taşımalı olarak gelen öğrencilere de hizmet vermiştir ![]() 2009-2010 Eğitim - Öğretim yılında Yatılı İlköğretim Bölge Okuluna dönüştürülmüştür ![]() ![]() Gölcük Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Acıpayam Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://golcukyibo ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: iletisim@golcukyibo ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gölcük Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|