|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
amasya, ilköğretim, istiklal, merzifon, okulu |
![]() |
İstiklal İlköğretim Okulu Merzifon Amasya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstiklal İlköğretim Okulu Merzifon Amasyaİstiklal İlköğretim Okulu Tanıtımı - İstiklal İlköğretim Okulu Hakkında - İstiklal İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Merzifon'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - İstiklal İlköğretim Okulu Bilgileri - Amasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında OKULUMUZUN TARİHÇESİ 1901 Yılında Rüştiye adıyla ilk defa öğretime açılan okulumuz dört sınıflı bir okul olarak kültür hizmetine girmiştir ![]() ![]() ![]() 1916 yılında "Merzifon İdadisi" adını alarak üst dereceli bir ortaöğretim kurumu haline gelmiştir ![]() ![]() ![]() Bu okul 1927 yılında şimdiki "İstiklal İlkokulu" adını almıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1901 yılında eğitim öğretime geçen okulumuz bu zaman kadar ki mezunları içerisinde devletin her kademesine hizmet edecek personel yetiştirerek okulumuzun gururu olmuşlardır ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ Çağdaş eğitim amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, milli ve manevi değerlere bağlı, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış, teknolojik yeniliklere açık ve bunları kullanabilen , sürekli öğrenmeye ve kendini geliştirmey istekli, kendisi ve çevresi ile barışık, sosyal becerileri güçlü, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi ve çalışkan öğrencileri, bireysel gelişim özelliklerini dikkate alarak özenle yetiştirmek ![]() VİZYONUMUZ Eğitim öğretim ortamları ve yetiştirdiği öğrencilerin nitelikleri ve başarısı ile ilköğretimde lider ve örnek okullar arasında olmak ![]() İstiklal İlköğretim Okulu Amasya Merzifon İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / MERZİFON Adı: İSTİKLAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Gazi Mahbub Mah ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3585131254 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:395754@meb ![]() ![]() Web Adresi: İstiklal İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|