|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çakmak, eskişehir, fevzi, ilköğretim, mareşal, odunpazarı, okulu |
![]() |
Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirMareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Hakkında - Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Tanıtım - Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Resimleri - Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz; 1968 yılında 5 derslik, 1 araç odası, 1 salon, 1 beslenme odası ile öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Radar mevkiinde açılan Zübeyde Hanım İlkokuluna o civarda ikamet eden yaklaşık 400 öğrenci nakledilerek, kiralanan binalardan çıkılmış öğrenciler okulun bünyesinde toplanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 1998-1999 öğretim yılında 8 yıllık eğitime geçmiştir ![]() ![]() ![]() Okulumuz bugün 3 ayrı blok halinde; 32 derslik, 1 anasınıfı, 1 çok amaçlı salon, 1 kütüphane, 1 iş-teknik atölyesi, 1 bilişim teknoloji sınıfı, 1 fen laboratuvarı, 1 rehberlik odası, 1 spor odası, 2 öğretmen odası, 3 idareci odası, 1 memur odası, 1 hizmetli odası ile eğitim ve öğretime devam etmektedir ![]() Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222503586 Okulun Faksı: 2222503576 Okulun Adresi: ERENKÖY MAH ![]() ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://eskmaresalioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968631@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: ALİ ÖZDEMİR Okulun Ulaşım Bilgileri: Terminalden Siyah ve Mavi 10 Numaralı, Tepebaşından 39 Numaralı, OGÜ ve Atatürk Bulvarından Siyah 24 Numaralı belediye/halk otobüsleriyle ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|