|
|
Konu Araçları |
bilgileri, birgi, ilköğretim, izmir, kazımpaşa, okulu, ödemiş |
Birgi Kazımpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Ödemiş İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Birgi Kazımpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Ödemiş İzmirBirgi Kazımpaşa İlköğretim Okulu Hakkında - Birgi Kazımpaşa İlköğretim Okulu Tanıtım - Birgi Kazımpaşa İlköğretim Okulu Resimleri - Birgi Kazımpaşa İlköğretim Okulu İletişim Birgi Kazımpaşa İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Birgi Kazımpaşa İlköğretim Okulu İzmir Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Birgi Kazımpaşa İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Birgi Kazımpaşa İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Birgi Kazımpaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Birgi Kazımpaşa İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Birgi Kazımpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ödemiş Okulun Telefonu: 232 5315009 Okulun Faksı: 232 5315630 Okulun Adresi: FATİH MEHMET BEY CADNO:4 BİRGİ Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 239170@mebk12tr Okulun Müdürü: Orhan SARIKAYA Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Birgi Kazımpaşa İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|