Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acıpayam, bilgileri, denizli, dodurgalar, ilköğretim, okulu, tay, şehit, şeref

Dodurgalar Şehit Şeref Tay İlköğretim Okulu Bilgileri Acıpayam Denizli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dodurgalar Şehit Şeref Tay İlköğretim Okulu Bilgileri Acıpayam Denizli

Dodurgalar Şehit Şeref Tay İlköğretim Okulu Hakkında - Dodurgalar Şehit Şeref Tay İlköğretim Okulu Tanıtım - Dodurgalar Şehit Şeref Tay İlköğretim Okulu Resimleri - Dodurgalar Şehit Şeref Tay İlköğretim Okulu İletişim

Dodurgalar Şehit Şeref Tay İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Kasabamızda ilk defa ilkokul 1941’ de Harman yeri mevkiinde açılmıştır Daha önceleri ise komşu kasaba olan Yazır’a gitmekteymişler Yapılan okula 1957 yılına kadar devam edilmiş, 1957 yılında ise çarşı mahallesine yapılan ilkokulla eğitime devam edilmiş 1975 yılında ilkokul binasının yetersizliği sebebiyle aynı bahçe içine 5 derslikli ek bina yapılarak faaliyete geçmiştir 1957 yılında yapılan eski ilkokul binasında da 1979 yılında ortaokul öğretime açılmıştır 1990 yılında 5+3 ilköğretim okulu olmuş, 1997 yılında da 8 yıllık kesintisiz eğitime geçilmiştir 1957-1975 yıllarında yapılan binalarımızdan 1,5 km uzaklıkta bulunan 1989 yılında 3 sınıflı ortaokul binası yapılmıştır 1957 yılında yapılan binamızın kullanılamaz durumda olması İl Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü’ nün kullanılamaz raporu vermesiyle sınıf yetersizliğinden yeni okul binası yapılması ihtiyacı doğmuştur Yeni bina yapımı için gerekli girişimler 1998 yılında başlamış Ekim 1999 yılında Sayın Valimiz Yusuf Ziya GÖKSU’ nun desteği ile 8527 m2 lik alana 10370 tip proje nolu 8 derslikli ilköğretim okulu binası Devlet-vatandaş işbirliği ile yapılacağına dair protokol imzalanmış Bu protokole göre temel+su basman seviyesine kadar olan kısmı Dodurgalar İlköğretim Okulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile Dodurgalar Belediye Başkanlığı tarafından yaptırılacağı taahhüt edilmiş, 1989 yılında yapılan okul bahçesine 2000 yılı içinde Okul Koruma Derneği 15 milyar harcayarak 30 Mayıs 2000 yılında bitirmiştir Haziran 2001 tarihinde ihalesi yapılarak inşaat mühendisi Kadir YILMAZ’ a verilmiştir 03 Ekim 2002 yılında geçici teslimi yapılarak aynı tarihte okul binasına girilmiştir 21072003 tarihli valilik oluru ile Dodurgalar Şehit Şeref Tay İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir

Dodurgalar Şehit Şeref Tay İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Acıpayam
Okulun Telefonu: 258 524 40 43
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://dodurgalarmebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: 248501@mebk12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Dodurgalar Şehit Şeref Tay İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com