|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
acıpayam, bilgileri, denizli, dodurgalar, ilköğretim, okulu, tay, şehit, şeref |
![]() |
Dodurgalar Şehit Şeref Tay İlköğretim Okulu Bilgileri Acıpayam Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dodurgalar Şehit Şeref Tay İlköğretim Okulu Bilgileri Acıpayam DenizliDodurgalar Şehit Şeref Tay İlköğretim Okulu Hakkında - Dodurgalar Şehit Şeref Tay İlköğretim Okulu Tanıtım - Dodurgalar Şehit Şeref Tay İlköğretim Okulu Resimleri - Dodurgalar Şehit Şeref Tay İlköğretim Okulu İletişim ![]() Dodurgalar Şehit Şeref Tay İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kasabamızda ilk defa ilkokul 1941’ de Harman yeri mevkiinde açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dodurgalar Şehit Şeref Tay İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Acıpayam Okulun Telefonu: 258 524 40 43 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://dodurgalar ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 248501@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Dodurgalar Şehit Şeref Tay İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|