|
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, ilköğretim, okulu, yolu, zafer, şuhut |
Zafer Yolu İlköğretim Okulu Bilgileri Şuhut Afyonkarahisar |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zafer Yolu İlköğretim Okulu Bilgileri Şuhut AfyonkarahisarZafer Yolu İlköğretim Okulu Hakkında - Zafer Yolu İlköğretim Okulu Tanıtım - Zafer Yolu İlköğretim Okulu Resimleri - Zafer Yolu İlköğretim Okulu İletişim Zafer Yolu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : a) Okulumuz 1900 yılında halk tarafından açılmış Muallim maaşları için çarşıda 10 tane dükkan yapılmış olup , dükkan kiraları ile muallim maaşları ödeniyormuş 1922 yılında dükkanlar Özel İdareye devredilmiştirBilahare bu dükkanlar özel idare tarafından ihale ile satılmıştır Eski okul 1938 yılında pansiyonlu olarak 50 öğrenciye hizmet verir hale getirilmiştir Sinanpaşa kereste vardiyasından iki katlı 30 ranza temin edilmiş , okulun kuzey kısmına mutfak işleri için ilave inşaat yapılmıştır 5 yıl pansiyonlu hizmet vermiş , okulun yetersiz olması sebebiyle ikili öğretime geçilmiş,bu arada bazı camilerde eğitime devam edilmiştir 1951 yılında Şuhut a gelen Afyon Valisi Hilmi İNCESULU okulun müşkül durumunu görerek ilgililerin de istekleri üzerine şimdi kullandığımız betonarme 12 derslikli binayı yaptırmıştır 2002 Şubat ayında meydana gelen Sultandağı Depreminde kısmi hasar raporu verilmiş ve aynı yıl onarım görmüştür Zaferyolu adı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Şuhut tan Kocatepe yürüyüşün adı olarak tarihe geçmiştirHer yıl Şuhut’ tan Kocatepe’ye Zaferyolu Yürüyüşü yapılmaktadır b)Okulun özellikleri :Okulumuz gündüzlü ve karma okutmaktadır c)Okutulan seçmeli dersler: 1,2,3, 4, 5 sınıflarda; Serbest Etkinlikler dersi haftada 5 ders saati 6,7,8sınıflarda; Bilişim Teknolojileri dersi 1 saat seçmeli ders olarak okutulmaktadır Zafer Yolu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Şuhut Okulun Telefonu: (272) 718 14 07 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Hacı Musa Mahallesi Çayır Caddesi No:16 Okulun Web Adresi: http://zaferyolumebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 413801@mebk12tr - zyolu@hotmailcom Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Zafer Yolu İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|