|
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, milli, odunpazarı, okulu, zafer |
Milli Zafer İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Milli Zafer İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirMilli Zafer İlköğretim Okulu Hakkında - Milli Zafer İlköğretim Okulu Tanıtım - Milli Zafer İlköğretim Okulu Resimleri - Milli Zafer İlköğretim Okulu İletişim Milli Zafer İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun ilk kuruluş tarihi kesin olarak bilinmemekle birlikte elimizdeki en eski kaynaklara bakılarak 1900'lü yıllarda Odunpazarı Mevkiinde Eğitime ve Öğretime başladığı sanılmaktadır Akarbaşı ve Vişnelik Mahallesinin bir bölümüne bakan okulumuz, şimdiki yerinde Cemal GÜRSEL'in Cumhurbaşkanı, İsmet İNÖNÜ'nün Başbakan ve Dr İbrahim ÖKTEM'in Milli Eğitim Bakanı olduğu 1964 yılında açılmıştır Okulumuz Eğitim ve Öğretime açıldığında 6 derslikli, tek katlı, 2 Yönetici, 8 öğretmen ve 320 öğrencisi vardı Mahallenin imara açılması nedeni ile okul yetersiz kalınca; 1975 yılında okula 6 derslikli ikinci kat eklendi Derslik sayısı 12' ye, öğretmen ve yönetici sayısı 16' ya, öğrenci sayısı ise 965'e çıktı 1983 yılında mahallenin hızla büyümesi sonucu 5 derslikli, iki katlı ek bina yapılarak hizmete açıldı Öğretmen ve yönetici sayısı 21' e, derslik sayısı 16' ya, öğrenci sayısı ise 1484' e çıktı 1984 yılında okulumuza halkımızın katkıları ile 300 metrekarelik Spor Salonu eklendi Eğitim ve Öğretimin zorunlu 8 yıla çıkması nedeni ile 1997-1998 eğitim ve öğretim yılında okulumuza 4 katlı ve 18 derslikli yeni bina yapıldı 2000-2001 Eğitim ve Öğretim yılında okulumuz aynı bahçe içinde üç ayrı binada ikili öğretim yapmakta olup 4 yönetici, 70 öğretmen, 1 memur, 3 hizmetli ve 2342 öğrenci ile eğitim ve öğretimi sürdürmektedir 2009-2010 Eğitim ve Öğretim yılı itibariyle okulumuz da 6 yönetici, 71 öğretmen, 1 memur, 2 hizmetli ve 1860 öğrenci ile eğitim ve öğretimi sürdürmektedir Milli Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222303171 Okulun Faksı: 2222305333 Okulun Adresi: AKARBAŞI MAHMÜZE SOKNO:4 Okulun Web Adresi: http://wwwmillizaferk12tr Okulun E-Posta Adresi: 968623@mebk12tr Okulun Müdürü: MReşat ILGAZ Okulun Ulaşım Bilgileri: Şehitlik, Cumhuriyet Lisesi ve Gazi Meslek Lisesi ve Anadolu Hastanesi'nin yanındadır Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Milli Zafer İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|