|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| biga, bilgileri, çanakkale, cumhuriyet, ilköğretim, okulu |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Biga Çanakkale |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Biga ÇanakkaleCumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtımı - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Çanakkale Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / BİGA Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ŞİRİNTEPEMAH 416SOK NO:8 SİTELER BİGA-ÇANAKKALETelefon Numarası: 2863160701 Faks Numarası: 2863160701 Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaptırılmış olup 1998-l999 Eğitim Öğretim Yılı'nda hizmete açılmıştır Okulumuzun adı, açıldığı yılın Cumhuriyetimizin 75 Yılı olmasından dolayı çevre halkının da imzalı dilekçeleri ile "Biga Cumhuriyet İlköğretim Okulu" olarak kararlaştırılmıştır![]() Okulumuzun gündüzlü ve karma eğitim öğretim vermektedir Anasınıfı öğrencilerimiz ikili öğretim, diğer öğrencilerimiz ise tam gün öğretim görmektedirler Öğrenciler okulumuzda anasınıfından sekizinci sınıf kademesine kadar öğrenim görmektedirler Okulumuz ilk olarak 16 derslikli ilköğretim okulu olarak yapılmıştır Fakat değişen ihtiyaçlar çerçevesinde bugün 21 derslikle hizmet vermektedir Okulumuz 2010 - 2011 eğitim - öğretim yılı itibariyle sınıf sistemine geçmiştir Bunların yanısıra okulumuz bünyesinde 1 adet fotokopi odası, 2 adet idareci odası, 1 adet memur odası, 1 adet öğretmenler odası , çok amaçlı salonuve yemekhanesi bulunmaktadır![]() Okul bahçesi 3359 metre kare olup ağaçlandırılmış, çiçeklendirilmiş ve koruma altına alınmıştır Okul bahçemizde öğrencilerin ve çevre halkın kullanımın sunulmuş oyun parkı, spor alanları bulunmaktadır![]() Okulumuzda 2010 - 2011 Eğitim Öğretim yılı itibariyle 544 öğrenci kayıtlıdır ![]() Okulumuz personeli 2010 - 2011 Eğitim Öğretim yılı itibariyle 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 1 memur, 33 öğretmen ve 3 hizmetli olmak üzere 39 kişiden oluşmaktadır biz
|
|
|
|