Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, çaysimav, ilköğretim, kütahya, okulu, simav

Çaysimav İlköğretim Okulu Bilgileri Simav Kütahya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çaysimav İlköğretim Okulu Bilgileri Simav Kütahya

Çaysimav İlköğretim Okulu Hakkında - Çaysimav İlköğretim Okulu Tanıtım - Çaysimav İlköğretim Okulu Resimleri - Çaysimav İlköğretim Okulu İletişim

Çaysimav İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Köyümüz halkının yeni Türk Alfabesiyle tanışması 1934 yılına dayanır Bu tarihten 1943 yılına kadar gezici öğretmenler okuma-yazma etkinliğini SürdürmüşlerdirBunlardan en çok tanınan Mahmut Bey’dir

1943-1946 Yılları arası köyümüz eğitimini Mehmet Ali YAHŞİ evinin altındaki kahvede İlkokulu geçici olarak açtıBu dönemde üçüncü sınıftan Diploma verildi 1947 Yılında Çınarlık mevkiinde yapılan eski okul binasında (şu anda yıkılmış vaziyette), normal eğitim öğretime geçildi 1958 Yılında şimdiki Birinci Kademe okul binasına üç derslik,beş sınıf taşındı

1985 Yılında Toprak Su Kooperatifi tarafından yaptırılan binada Ortaokul(2 Kademe) açıldı 22/10/1990 Tarihinde İlk ve Ortaokul birleştirilerek,Çaysimav İlköğretim Okuluna dönüştürüldü

Çaysimav İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Simav
Okulun Telefonu: (274) 528 22 12
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://caysimavilkogretimmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: caysimavioo@hotmailcom
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Çaysimav İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com