|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, çaysimav, ilköğretim, kütahya, okulu, simav |
Çaysimav İlköğretim Okulu Bilgileri Simav Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çaysimav İlköğretim Okulu Bilgileri Simav KütahyaÇaysimav İlköğretim Okulu Hakkında - Çaysimav İlköğretim Okulu Tanıtım - Çaysimav İlköğretim Okulu Resimleri - Çaysimav İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çaysimav İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Köyümüz halkının yeni Türk Alfabesiyle tanışması 1934 yılına dayanır Bu tarihten 1943 yılına kadar gezici öğretmenler okuma-yazma etkinliğini Sürdürmüşlerdir Bunlardan en çok tanınan Mahmut Bey’dir![]() 1943-1946 Yılları arası köyümüz eğitimini Mehmet Ali YAHŞİ evinin altındaki kahvede İlkokulu geçici olarak açtı Bu dönemde üçüncü sınıftan Diploma verildi 1947 Yılında Çınarlık mevkiinde yapılan eski okul binasında (şu anda yıkılmış vaziyette), normal eğitim öğretime geçildi 1958 Yılında şimdiki Birinci Kademe okul binasına üç derslik,beş sınıf taşındı![]() 1985 Yılında Toprak Su Kooperatifi tarafından yaptırılan binada Ortaokul(2 Kademe) açıldı 22/10/1990 Tarihinde İlk ve Ortaokul birleştirilerek,Çaysimav İlköğretim Okuluna dönüştürüldü Çaysimav İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Simav Okulun Telefonu: (274) 528 22 12 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://caysimavilkogretim meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: caysimavioo@hotmail comOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çaysimav İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|