Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, çitgöl, ilköğretim, kütahya, okulu, simav

Çitgöl İlköğretim Okulu Bilgileri Simav Kütahya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çitgöl İlköğretim Okulu Bilgileri Simav Kütahya

Çitgöl İlköğretim Okulu Hakkında - Çitgöl İlköğretim Okulu Tanıtım - Çitgöl İlköğretim Okulu Resimleri - Çitgöl İlköğretim Okulu İletişim

Çitgöl İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Misyonumuz

“Sevgiyle öğretilenlerin kalıcı olduğuna inanıyoruz”

Öğrencilerini;
Atatürk ilke ve inkılâplarına, Cumhuriyetin temel ilkelerine, Anayasada ifade edilen Atatürk milliyetçiliğine bağlı, Türk milletinin milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş, kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletin hizmetinde kullanmayı hedefleyen yurttaşlar olarak yetiştirmektir

Vizyonumuz

Biz istiyoruz ki;
Öğrencilerimiz bedenen, zihnen, ahlaken ve ruhen dengeli ve sağlıklı bir şekilde gelişsin
-------------------------------
Öğrencilerimiz topluma karşı sorumluluk duygusuna, hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip olsun
Öğrencilerimiz sevgi ve hoşgörü iklimini soluyan, herkesle diyaloga açık, duygu ve düşüncelerini ifade edebilen bir insan olarak yetişsin
Öğrencilerimiz ilgi, istek ve yetenek ve yaşlarına uygun becerileri kazanarak yüksek öğretim kurumlarına hazırlansınlar ve üniversite giriş sınavında en üst dereceleri alsın
Öğrencilerimiz Türkçe’yi çok iyi kullanmakla birlikte küreselleşen dünyada herkesle iletişim kurabilecek şekilde İngilizce’yi de aktif olarak kullansın
Öğrencilerimiz ezberci olarak değil anlayarak öğrenen, öğrenmeyi öğrenmiş, aktif ve üretken,eleştirel bakışın yanında çözüm üretebilen, kendine güveni gelişmiş, hayata hazır insanlar olarak yetişsin

Çitgöl İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Simav
Okulun Telefonu: 274-543 2018
Okulun Faksı: 274 543 2019
Okulun Adresi: Çitgöl Kasabası
Okulun Web Adresi: http://citgoliokmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: citgolok@hotmailcom - simavcitgol@gmailcom
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Çitgöl İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com