|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
biga, bilgileri, çanakkale, dumlupınar, ilköğretim, okulu |
![]() |
Dumlupınar İlköğretim Okulu Bilgileri Biga Çanakkale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dumlupınar İlköğretim Okulu Bilgileri Biga ÇanakkaleDumlupınar İlköğretim Okulu Hakkında - Dumlupınar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Dumlupınar İlköğretim Okulu Erişim bilgileri - Dumlupınar İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Dumlupınar İlköğretim Okulu Çanakkale Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dumlupınar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dumlupınar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dumlupınar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / BİGA Adı: DUMLUPINAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sakarya Mah ![]() Telefon Numarası: 2863161013 Faks Numarası: 2863162967 TARIHÇESi Okulumuz 1934 yılında iri servileri bulunan mezarlıkta inşa edilerek ilk kez ortaokul olarak öğretime açılmıştır ![]() Dumlupınar İlkokulu eski binası 476 metre kare olup,2057 metre karelik arsa üzerine kurulmuştur ![]() ![]() ![]() 1934'ten 1938 yılına kadar ortaokul olarak,1938'den bu yana Dumlupınar İlkokulu olarak eğitim ve öğretime hizmet veren okul binası eskiliği nedeniyle,İl Keşif Heyetince eğitim-öğretim için sakıncalı görülmüs,1981-1982 Öğretim yılında Sakarya İlkokuluna tasınılmış,dört yıl süre ile Sakarya İlkokulu'nda ikili öğretime devam edilmiştir ![]() Üç yıl boş kalan eski bina 1985 yılı mayıs ayında valimiz Erdinç BÜYÜKAKALIN tarafından yıktırılarak,simdiki yeni binanın yapımına başlanmıs,bu haliyle bir yıl içinde yapımı tamamlanmıştır ![]() 1986-1987 Ögretim yılında hizmete açılan Dumlupınar İlkokulu yeni binasına 13 Ekim 1986 tarihinde geçilerek normal öğretime başlanmıştır ![]() Dumlupınar İlkokulunun ilk müdürü Celal ERSÖZ'dür ![]() ![]() ![]() Dumlupınar İlkokulu'nun ilk müdür yardimcısı Şerafeddin SAVAŞ'tır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|