|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, bingöl, ilköğretim, imkb, kemal, merkez, mustafa, okulu, paşa |
![]() |
İmkb Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Bingöl |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İmkb Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BingölBingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları İlköğretim Okulları - İmkb Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu Tanıtımı - İmkb Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu Resimleri - İmkb Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz Vizyonumuz Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, özgür düşünen, farklılıkları zenginlik kabul eden, kendine güvenen, geleceğe güvenle bakabilen öğrenciler yetiştiren, Türkiye’nin en başarılı okullarından biri olmaktır ![]() Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, özgür düşünen, farklılıkları zenginlik kabul eden, kendine güvenen, geleceğe güvenle bakabilen öğrenciler yetiştiren, Türkiye’nin en başarılı okullarından biri olmaktır ![]() İmkb Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu Bingöl Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİNGÖL / MERKEZ Adı: İMKB MUSTAFA KEMAL PAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: RECEP TAYYİP ERDOĞAN MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 4262132954 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BİNGÖL - MERKEZ - İMKB Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|