|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
amasya, ilköğretim, kapusuz, mehmet, merzifon, okulu, öğretmen, şehit |
![]() |
Şehit Öğretmen Mehmet Kapusuz İlköğretim Okulu Merzifon Amasya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Öğretmen Mehmet Kapusuz İlköğretim Okulu Merzifon AmasyaŞehit Öğretmen Mehmet Kapusuz İlköğretim Okulu Tanıtımı - Şehit Öğretmen Mehmet Kapusuz İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Öğretmen Mehmet Kapusuz İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Merzifon'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Şehit Öğretmen Mehmet Kapusuz İlköğretim Okulu Bilgileri - Amasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında ![]() ŞEHİT ÖĞRETMEN MEHMET KAPUSUZ İLKÖĞRETİM OKULU Okul Kodu:395347 Okul Müdürü MUSTAFA EREN Telefon 358 513 13 11 Fax 358 513 84 68 E-Posta 395347@meb ![]() ![]() İnternet Adresi www ![]() ![]() ![]() ![]() Adres Buğdaylı Mh ![]() PERSONEL BİLGİLERİ Müdür Yardımcısı 1 Müdür Yardımcısı Öğretmen 11 Branş, 8 Sınıf Öğretmeni, 1 Okul Öncesi Öğretmeni Memur - Yardımcı Hizmetli 2 Hizmetli (Sözleşmeli) ŞUBE ve ÖĞRENCİ SAYILARI Şube Sayısı 17 Şube Öğrenci Sayısı 328 Öğrenci BİNA BİLGİLERİ Derslik Sayısı 17 Derslik Atölye ve İşlik Sayısı Fen Laboratuarı 1 Fen Labaratuarı BT Sınıfı 1 BT Sınıfı Konferans Salonu - Spor Salonu - Yemekhane 1 Yemekhane Misafirhane - LOJMAN BİLGİLERİ Lojman Adeti Yok Lojman Bilgisi Yok İL ve İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK İl Merkezine Uzaklık 50 km İlçe Merkezine Uzaklık YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ Şehit Öğretmen Mehmet Kapusuz İlköğretim Okulu Amasya Merzifon İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / MERZİFON Adı: ŞEHİT ÖĞRETMEN MEHMET KAPUSUZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Buğdaylı Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 3585131311 Faks Numarası: 3585138468 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi: Şehit Öğretmen Mehmet Kapusuz İlköğ ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|