|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
beşeylül, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, salihli |
![]() |
Beşeylül İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beşeylül İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli ManisaBeşeylül İlköğretim Okulu Hakkında - Beşeylül İlköğretim Okulu Tanıtım - Beşeylül İlköğretim Okulu Resimleri - Beşeylül İlköğretim Okulu İletişim ![]() Beşeylül İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okumuz ilk olarak 1948 yılında eğitim-öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz bünyesinde 10 derslik, 1 anasınıfı, 1 fen laboratuvarı,1 BT Sınıfı,, 1 müdür odası, 1 müdür yardımcısı odası, 1 memur odası, 1 spor odası, 1 hizmetli odası ve 1 de öğretmenler odası bulunmaktadır ![]() Okulumuzda 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 6 sınıf öğretmeni, 1 anasınıfı öğretmeni, 8 branş öğretmeni, 1 Veri Hazırlama Kontrol memuru ve 2 hizmetli çalışmaktadır ![]() Okulumuzda 20 anasınıfı öğrencisi ve 267 ilköğretim öğrencisi olmak üzere toplam 282 öğrenci eğitim-öğretim görmektedir ![]() Beşeylül İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Salihli Okulun Telefonu: (236) 7141090 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Eskicamii mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://5eylul ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 397716@meb ![]() ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Beşeylül İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|