|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
amasya, çalkan, halim, ilköğretim, merzifon, okulu, polis, şehit |
![]() |
Şehit Polis Halim Çalkan İlköğretim Okulu Merzifon Amasya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Polis Halim Çalkan İlköğretim Okulu Merzifon AmasyaŞehit Polis Halim Çalkan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Şehit Polis Halim Çalkan İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Polis Halim Çalkan İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Merzifon'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Şehit Polis Halim Çalkan İlköğretim Okulu Bilgileri - Amasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında ![]() OKULUMUZUN TARİHÇESİ Amasya-Merzifon Yeni Mahalle'de, 1991 yılında, bölgenin yeni yerleşime ve gelişmeye açık olması sebebiyle, muhtar Metin Şahinkaya ve ihtiyar heyeti okul yapımı için Milli Eğitim Müdürlüğü'ne müracaat etmişlerdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun kurucu müdürü Kadri Erdede, ilk müdürümüz Zekeriya Çiftçi, ilk atanan öğretmenler; Nadir Akgül, İlhan, Şahin, Yurdagül Kavalalı, Serpil Hançerli, Nursel Erdede, Kadriye Aslan, Neriman Oktay, Rıza Karabağ, Hülya Efe ve Necla Gökçe'dir ![]() ![]() ![]() MİSYON Misyonumuz; Çağdaş bir dünya insanı yetiştirmek için en kaliteli eğitimi ve öğretimi sunmaktır ![]() BİZ; · Atatürk ilkeleri ışığında; · Sevgi ve saygıya, · Sorumluluk bilincinin gelişmesine, · Doğru, adil ve demokratik davranmaya, hata ve başarıları paylaşmaya, · Özgüvene, · Bireysel ve Grup disiplinine, · Araştırma ve Analitik düşüncenin geliştirilmesine, · Eleştiriye açıklığa, · Pozitif düşünceye, · Yaşam boyu öğrenmeye, · Yüksek motivasyona ve ödüllendirmeye, · Her tür şiddete karşı barışçıl, insancıl, gerçekçi, girişimci, üretken, yaratıcı, bilimsel düşünen, irdeleyen ve sorgulayan, çağdaş bir dünya insanı yetiştirmeye, · Çevre bilincinin geliştirilmesine, · Sanat ve sporun ruhsal ve bedensel gelişime katkısına ve Şehit Polis Halim Çalkan İlköğretim Okulu olmanın haklı gururunu yaşamaya ÖNEM VERİYORUZ ![]() Şehit Polis Halim Çalkan İlköğretim Okulu Amasya Merzifon İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / MERZİFON Adı: ŞEHİT POLİS HALİM ÇALKAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YENİ MAH ![]() ![]() AMASYA Telefon Numarası: Bilgi Yok Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi: Şehit Polis Halim Çalkan İlköğretim Okulu ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|