|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aksaray, bilgileri, çukuryurt, eskil, ilköğretim, okulu |
Çukuryurt İlköğretim Okulu Bilgileri Eskil Aksaray |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çukuryurt İlköğretim Okulu Bilgileri Eskil AksarayÇukuryurt İlköğretim Okulu Hakkında - Çukuryurt İlköğretim Okulu Tanıtım - Çukuryurt İlköğretim Okulu Resimleri - Çukuryurt İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çukuryurt İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 8 Yıllık Zorunlu Temel Eğitim kapsamında 1998-1999 Eğitim-Öğretim Yılında Taşıma Merkezi İlköğretim okulu olarak hizmete açılmıştır Fiziki olarak 8 derslik, 2 idari oda, 1 araç-gereç odası, Odunluk ve kazan dairesinden oluşmaktadır ısınma sistemi kaloriferle (katı yakıt) sağlanmaktadır İçme suyu hem şehir şebekesinden, hemde artezyen suyundan faydalanılmaktadır II Kademesi olmayan çevre köylerin II Kademe öğrencileri Eğitim-Öğretimini Okulumuzda devam ettirmektedirler Okulumuz 2000-2001 Eğitim-Öğretim yılında sekizinci sınıftan ilk öğrencilerini mezun etmiştir Okulumuzun bir okul müdürü, beş sınıf öğretmeni, 8 branş öğretmeni ve bir hizmetli kadrosu bulunmaktadır Çukuryurt İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Eskil Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://cukuryurt68 meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çukuryurt İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|