|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| atasoy, bilgileri, ilköğretim, izmir, okulu, ödemiş, özdemir |
Özdemir Atasoy İlköğretim Okulu Bilgileri Ödemiş İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Özdemir Atasoy İlköğretim Okulu Bilgileri Ödemiş İzmirÖzdemir Atasoy İlköğretim Okulu Hakkında - Özdemir Atasoy İlköğretim Okulu Tanıtım - Özdemir Atasoy İlköğretim Okulu Resimleri - Özdemir Atasoy İlköğretim Okulu İletişim ![]() Özdemir Atasoy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Özdemir Atasoy İlköğretim Okulu İzmir Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Özdemir Atasoy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Özdemir Atasoy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Özdemir Atasoy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Özdemir Atasoy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Özdemir Atasoy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ödemiş Okulun Telefonu: 2325441003 Okulun Faksı: 2325448712 Okulun Adresi: TÜRKMEN MAH ÇİFTÇİ SK NO:2Okulun Web Adresi: http://ozdemiratasoy meb k12 trOkulun E-Posta Adresi: 268867@meb k12 trOkulun Müdürü: Zafer YENER Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Özdemir Atasoy İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|