![]() |
Kılıçkaya Şehit Albay Cevat Erten Yatılı Bölge İlköğretim Okulu Yusufeli Artvin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kılıçkaya Şehit Albay Cevat Erten Yatılı Bölge İlköğretim Okulu Yusufeli ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Kılıçkaya Şehit Albay Cevat Erten Yatılı Bölge İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hakkında - Artvin Yusufeli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kılıçkaya Şehit Albay Cevat Erten Yatılı Bölge İlköğretim Okulu Resimleri 1992 Öğretim Yılında ilköğretim okulu olarak eğitime açılmış,13 derslikli ve 1 bilgi teknoloji sınıfı,İdareci sayısı: 1 Müdür V ![]() ![]() ![]() ![]() Kılıçkaya Şehit Albay Cevat Erten Yatılı Bölge İlköğretim Okulu Artvin Yusufeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / YUSUFELİ Adı: KILIÇKAYA ŞEHİT ALBAY CEVAT ERTEN YATILI BÖLGE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ARTVİN/YUSUFELİ Telefon Numarası: 4668226027 Faks Numarası: 4668226027 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Kılıçkaya Şehit Albay Cevat Erten YİBO - Yusufeli Milli Egitim Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|