|
|
Konu Araçları |
artvin, ilköğretim, kınalıçam, okulu, yusufeli |
Kınalıçam İlköğretim Okulu Yusufeli Artvin |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kınalıçam İlköğretim Okulu Yusufeli ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Kınalıçam İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kınalıçam İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Yusufeli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kınalıçam İlköğretim Okulu Resimleri Kınalıçam İlköğretim Okulu Artvin Yusufeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kınalıçam İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kınalıçam İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kınalıçam İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kınalıçam İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / YUSUFELİ Adı: KINALIÇAM İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KINALIÇAM KÖYÜ Telefon Numarası: 4668332146 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: ARTVİN - YUSUFELİ - Kınalıçam İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|