![]() |
Sarıyar İlköğretim Okulu Güce Giresun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarıyar İlköğretim Okulu Güce GiresunSarıyar İlköğretim Okulu Hakkında - Sarıyar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sarıyar İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Sarıyar İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Sarıyar İlköğretim Okulu Giresun Güce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GİRESUN / GÜCE Adı: SARIYAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sarıyar Köyü Güce Giresun Telefon Numarası: 4544562529 VİZYONUMUZ Sarıyar İlköğretim Okulu Atatürk ilke ve inkılapları ışığında vatanına bağlı,laik,demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olmanın bilincinde,modern ve teknolojik araçlar ile eğitim -öğretimi sağlayan bir kurumdur ![]() MİSYONUMUZ Sevgive saygıya dayalı bir ortamda okulunu,ülkesini içinde yaşadığı dünyayı seven, benimseyen, inançlı, kararlı, cesur, soran, sorgulayan, çalışkan, disiplinli, başarılı,kendini sürekli geliştiren, öğrenme heyecanı ve merakı olan, katılımcı, yaratıcı, iyi ahlaklı, yapıcı, bilimsel, sorumluluk sahibi, iyi eğitilmiş öğrenciler yetiştirmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|