|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akif, antalya, ersoy, ilköğretim, mehmet, okulu, serik |
![]() |
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Serik Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Serik AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Serikteki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri Tarihçe MEHMET AKİF ERSOY İLKÖĞRETİM OKULU Okulumuz hayırsever bir vatandaş olan İsmail AKKOCAnın verdiği 2323 m2 arsa üzerine inşa edilen 6 derslikli binada 120 öğrenci ile 13 Şubat 1989 tarihinde eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mahallemizin çok fazla göç alması nedeniyle birinci ve ara sınıflara kayıt olan öğrencilerde önemli derecede artış olmaktadır ![]() ![]() Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Antalya Serik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / SERİK Adı: MEHMET AKİF ERSOY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KÖKEZ MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2427223556 Faks Numarası: 2427223556 E-mail Adresi:akifersoyio@hotmail ![]() Web Adresi :İLKÖĞRETİM OKULU Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|