|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, karatay, kasabası, konya, okulu, ovakavağı |
![]() |
Ovakavağı Kasabası İlköğretim Okulu Karatay Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ovakavağı Kasabası İlköğretim Okulu Karatay KonyaOvakavağı Kasabası İlköğretim Okulu Hakkında - Ovakavağı Kasabası İlköğretim Okulu Tanıtım - Ovakavağı Kasabası İlköğretim Okulu Resimleri - Ovakavağı Kasabası İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ovakavağı Kasabası İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Ovakavağı Kasabası İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1941-1942 Ovakavağı Okulu Baş Öğretmenliği, Köy Tüzel Kişiliğine Ait Geçici Binada hizmet vermiştir ![]() 1950-1951 Tarihine kadar aynı isim ile aynı binada eğitim öğretime devam edilmiştir ![]() 1951-1952 Yılında aynı isimle köy tüzel kişiliğine ait arsada yaptırılan tek katlı beş derslikli binaya taşınmıştır ![]() ![]() 1961-1962 Yılında Okulun Adı Ovakavağı İlkokulu Müdürlüğü olarak değiştirilmiş fakat aynı binada eğitim öğretime devam edilmiştir ![]() 1987-1988 Yılında Ovakavağı İlkokulu Müdürlüğü Eğitim Öğretimine devam ederken Köy Tüzel Kişiliğine ait geçici bir binada Ovakavağı Kasabası Ortaokulu açılmıştır ![]() 1993 Yılında 7776 metrekarelik Ovakavağı İlkokulunun bahçesinde Milli Eğitim Bakanlığı ve Kasaba Belediyesinin işbirliği ile 2 katlı 10 derslikli bir bina yaptırılarak İlkokul ve Ortaokul aynı bina çatısı altında birleştirilmiştir ![]() ![]() 1996 Yılında Ovakavağı İlkokuluna ait tek katlı 250 metrekarelik bina kullanılamaz durumda olduğundan ilgili makamlardan izni alınarak yıkılmıştır ![]() 1998-1999 Yılında Ovakavağı Kasabası İlköğretim Okuluna ait 2 katlı 10 derslikli 450 metrekarelik sobalı binaya kalorifer tesisatı yaptırılarak merkezi ısıtma sistemine geçilmiştir ![]() Okulumuz, halen Ovakavağı Kasabası İlköğretim Okulu adı altında aynı binada 1 Okul Müdürü, 1 Müdür Yrd ![]() ![]() Ovakavağı Kasabası İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: OVAKAVAĞI KASABASI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Ovakavağı Kasabası Karatay Telefon Numarası: 3323895004 Faks Numarası: E-mail Adresi: ovakavagiioo@gmail ![]() Web Adresi: - http://ovakavagiioo ![]() ![]() ![]() Ovakavağı Kasabası İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|