|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çanakkale, gelibolu, ilköğretim, kasım, okulu |
![]() |
26 Kasım İlköğretim Okulu Bilgileri Gelibolu Çanakkale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 26 Kasım İlköğretim Okulu Bilgileri Gelibolu Çanakkale26 Kasım İlköğretim Okulu Hakkında - 26 Kasım İlköğretim Okulu Tanıtımı - 26 Kasım İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - 26 Kasım İlköğretim Okulu Resimleri ![]() 26 Kasım İlköğretim Okulu Çanakkale Gelibolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 26 Kasım İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 26 Kasım İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 26 Kasım İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / GELİBOLU Adı: 26 KASIM İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: 26 Kasim ilköğretim Okulu/Gelibolu Telefon Numarası: 2865668646 Faks Numarası: 2865664557 OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz 1999 yılının Haziran ayında tamamlanıp ; hizmete girmiştir ![]() ![]() 14 Eylül 1999 tarihli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Komisyon kararıyla 1999-2000 Eğitim-Öğretim yılına “26 KASIM İLKÖĞRETİM OKULU” adıyla başlamıştır ![]() Yüksek Mimar Özlem KAYALI’ nın Yalova ilinde ,İlköğretim okullarının geçici kabullerini yaparken meydana gelen 17 Ağustos 1999 depreminde, iki arkadaşıyla beraber şehit düşmesi üzerine ; okulumuza bakanlığımız tarafından Özlem KAYALI’nın adının verilmesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Komisyon kararının (17 Eylül 1999 tarih ve 6901 sayılı Bakanlık onayıyla) iptal edilmesine karar verilmiştir ![]() Resmi yazışmalarda kimi zaman “26 Kasım” kimi zaman da” Özlem Kayalı” ismini kullanan okulumuzun adı , İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün karışıklığın giderilmesi için bakanlığa müracaatıyla tekrar değiştirilmiş ve ‘’26 KASIM İLKÖĞRETİM OKULU’’ olarak kalmasına karar vermiştir ![]() (17 Şubat 2000 tarih ve 1718-1732 sayılı İlköğretim Genel Müdürlüğü Yazısı) Okulumuz anasınıfı ve özel eğitim sınıfı dahil 19 sınıf , müzik , Görsel sanatlar sınıfı , fen ve teknoloji sınıfı , bilgisayar ve teknoloji sınıfı , çok amaçlı salonu , kantin,kütüphane ve diğer birimleriyle donanımlı ve yaklaşık 2300 metrekarelik kapalı alana sahip bir okuldur ![]() Okulumuzun personel sayıları ve öğrenci sayımız her geçen sene artarak değişmektedir ![]() Şu anda okulumuzda bir müdür,bir müdür yardımcısı,bir rehber öğretmen,iki özel eğitim sınıfı öğretmeni,iki ana sınıfı öğretmeni ,görevlendirmelerle beraber 13 branş öğretmeni, 10 sınıf öğretmeni ve 4 yardımcı personelle hizmete devam etmektedir ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|