Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, çanakkale, gelibolu, ilköğretim, kasım, okulu

26 Kasım İlköğretim Okulu Bilgileri Gelibolu Çanakkale

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

26 Kasım İlköğretim Okulu Bilgileri Gelibolu Çanakkale

26 Kasım İlköğretim Okulu Hakkında - 26 Kasım İlköğretim Okulu Tanıtımı - 26 Kasım İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - 26 Kasım İlköğretim Okulu Resimleri

26 Kasım İlköğretim Okulu Çanakkale Gelibolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 26 Kasım İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 26 Kasım İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 26 Kasım İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, 26 Kasım İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: 26 KASIM İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: 26 Kasim ilköğretim Okulu/Gelibolu
Telefon Numarası: 2865668646
Faks Numarası: 2865664557

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz 1999 yılının Haziran ayında tamamlanıp ; hizmete girmiştir Kurucu müdürlük görevine ilçemiz Anafartalar işitme Engelliler ilköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Cahit EMİL atanmıştır

14 Eylül 1999 tarihli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Komisyon kararıyla 1999-2000 Eğitim-Öğretim yılına

“26 KASIM İLKÖĞRETİM OKULU” adıyla başlamıştır Ancak, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli

Yüksek Mimar Özlem KAYALI’ nın Yalova ilinde ,İlköğretim okullarının geçici kabullerini yaparken meydana gelen 17 Ağustos 1999 depreminde, iki arkadaşıyla beraber şehit düşmesi üzerine ; okulumuza bakanlığımız tarafından Özlem KAYALI’nın adının verilmesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Komisyon kararının (17 Eylül 1999 tarih ve 6901 sayılı Bakanlık onayıyla) iptal edilmesine karar verilmiştir

Resmi yazışmalarda kimi zaman “26 Kasım” kimi zaman da” Özlem Kayalı” ismini kullanan okulumuzun adı , İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün karışıklığın giderilmesi için bakanlığa müracaatıyla tekrar değiştirilmiş ve ‘’26 KASIM İLKÖĞRETİM OKULU’’ olarak kalmasına karar vermiştir

(17 Şubat 2000 tarih ve 1718-1732 sayılı İlköğretim Genel Müdürlüğü Yazısı)

Okulumuz anasınıfı ve özel eğitim sınıfı dahil 19 sınıf , müzik , Görsel sanatlar sınıfı , fen ve teknoloji sınıfı , bilgisayar ve teknoloji sınıfı , çok amaçlı salonu , kantin,kütüphane ve diğer birimleriyle donanımlı ve yaklaşık 2300 metrekarelik kapalı alana sahip bir okuldur

Okulumuzun personel sayıları ve öğrenci sayımız her geçen sene artarak değişmektedir

Şu anda okulumuzda bir müdür,bir müdür yardımcısı,bir rehber öğretmen,iki özel eğitim sınıfı öğretmeni,iki ana sınıfı öğretmeni ,görevlendirmelerle beraber 13 branş öğretmeni, 10 sınıf öğretmeni ve 4 yardımcı personelle hizmete devam etmektedir

Detaylı Bilgi için Tıklayınız

webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com