|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akhisar, bilgileri, emine, ilköğretim, karabulut, manisa, nazif, okulu, sazoba |
![]() |
Sazoba Nazif Emine Karabulut İlköğretim Okulu Bilgileri Akhisar Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sazoba Nazif Emine Karabulut İlköğretim Okulu Bilgileri Akhisar ManisaSazoba Nazif Emine Karabulut İlköğretim Okulu Hakkında - Sazoba Nazif Emine Karabulut İlköğretim Okulu Tanıtım - Sazoba Nazif Emine Karabulut İlköğretim Okulu Resimleri - Sazoba Nazif Emine Karabulut İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sazoba Nazif Emine Karabulut İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Sazoba Nazif Emine Karabulut İlköğretim Okulunun tarihçesi : Sazoba Köyünde bes yillik mecburi ilkögretim 1949-1950 ögretim yilinda baslamistir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUN ÖZEL BIR ISIM VERILMISSE,VERILIS AMACI: Ali ve Yilmaz Karabulut Kardesler okul binasini Anne ve babalarinin adina yaptirdiklari için okulun adi Sazoba Nazif Emine Karabulut Ilkögretim Okulu ismini almistir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sazoba Nazif Emine Karabulut İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Akhisar Okulun Telefonu: 236 423 53 88 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Sazoba Köyü Akhisar/MANİSA Okulun Web Adresi: http://sazobanek ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 285438@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sazoba Nazif Emine Karabulut İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|