|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çanakkale, gazi, gelibolu, ilköğretim, okulu, süleymanpaşa |
![]() |
Gazi Süleymanpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Gelibolu Çanakkale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gazi Süleymanpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Gelibolu ÇanakkaleÇanakkale Gelibolu Gazi Süleymanpaşa İlköğretim Okulu - Gazi Süleymanpaşa İlköğretim Okulu Hakkında - Gazi Süleymanpaşa İlköğretim Okulu Tanıtımı - Gazi Süleymanpaşa İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Gazi Süleymanpaşa İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Gazi Süleymanpaşa İlköğretim Okulu Çanakkale Gelibolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gazi Süleymanpaşa İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gazi Süleymanpaşa İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gazi Süleymanpaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / GELİBOLU Adı: GAZİ SÜLEYMANPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Hocahamza Mah ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2865661072 Faks Numarası: 2865669345 Okulumuzun Tarihçesi ; Okulumuz Gazi Süleyman Paşa İlköğretim Okulu 1927 yılında Anaokulu olarak eğitime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1997-1998 Öğretim yılında İlköğretim kesintisiz 8 yıla çıkarılmıştır ![]() Bina ihtiyaca cevap vermediğinde Çanakkale İl Özel İdaresinin finanse etmiş olduğu binanın temeli 12 Ağutos 2005 tarihinde atılmış olup, 6 ay gibi kısa zamanda bitirilerek 2005-2006 Öğrenin yılının ikinci dönemi Şubat ayında faaliyete geçmiştir ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|